Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

El pròxim dilluns 7 d’octubre comencen les obres de pavimentació, instal·lació del sistema de reg, col·locació de llambordes noves i plantació de plantes en jardineres al carrer de l'Església, en el tram lateral de la plaça. L’empresa encarregada de les obres és Catalana d’Obres del Penedès S.A. i està previst que durin unes tres setmanes.

  • Es traurà el paviment actual de pedra calcària i la base de petits còdols (ull de perdiu). També es passaran les canonades d'aigua per a regar les jardineres.
  • Es col·locaran dues canonades d'aigua: una de més grossa per a la distribució general i una altra de més petita per al sistema de reg per degoteig.
  • Es col·locaran llambordes de formigó negres a la part central.
  • Es faran treballs per ajustar les tapes dels serveis (com l’aigua o l’electricitat), i també es tornarà a col·locar una petita rampa metàl·lica per accedir al pàrquing dels veïns.
  • Finalment, es col·locaran set jardineres d'un model específic (Olea UM1160 o similar) i dues jardineres abatibles. S'hi plantaran plantes del tipus Abelia grandiflora (o una planta similar) i s'hi posarà terra especial per a jardineres.

Pel que fa a la circulació, els vehicles amb pàrquing al carrer de l’Església hauran de baixar pel carrer de la Torre i girar pel de Frederic Marès o pel del Bisbe Pasqual, que passarà a ser de doble sentit. Als accessos del carrer de l'Església es col·locarà senyalització informant de la prohibició de circular vehicles de mes de 3,5 t i d'accés exclusiu als veïns i als pàrquings.

Publicat el 4 d'octubre de 2024