Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Portada>Regidories>Urbanisme, Obres i Serveis
Botó que mostra/amaga menú lateral
URBANISME, OBRES I SERVEIS

Carrers d'Arenys de Mar La Regidoria d'Urbanisme s'encarrega de la redacció i coordinació dels instruments de planejament municipal. Cal remarcar, que el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és un instrument molt important per a l'ordenació integral del territori d'Arenys de Mar i que defineix el marc urbanístic de la nostra vila. Els grups polítics van aprovar el nou pla de manera inicial el passat 27 de desembre de 2006.

Un aspecte important de l'àrea fa referència a la redacció i direcció de projectes. Els Serveis Tècnics municipals dissenyen els projectes d'edificació, de reforma d'equipaments municipals i d'urbanització de vials, i coordinen i fan el seguiment de les grans obres i infrastructures que es fan a la nostra població.

Es fan també activitats de control, seguiment i supervisió de les activitats amb transcendència urbanística que porten a terme els arenyencs en l'àmbit de l´edificació (llicències d´obres i altres).

Des de l´àrea es promouen també campanyes de protecció de patrimoni arquitectònic, i de rehabilitació i arranjament de façanes.

Dades de la regidoria

Responsable polític:
Domènec Massuet i Torrent
massuettd@arenysdemar.cat

Adreça: Edifici consistorial. Riera del Bisbe Pol, 8.
Telèfon: 93 795 99 00
Fax: 93 795 70 31
Horari d'atenció dels Serveis Tècnics: de 9.00 a 14.00 hores.

Destaquem
 
^