Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Hi haurà la presentació del llibret sobre les festes d’Arenys, així com activitats organitzades tant per la Parròquia com pel Museu d’Arenys.

El llibret sobre les festes d’Arenys porta per títol “Celebrant Arenys de Mar. Calendari de tradicions i festes de la vila” i està editat per l'Ajuntament d'Arenys de Mar amb la participació de l'Associació Cultural d'Arenys de Mar BAR. Es presentarà el pròxim 11 d’octubre a les 19:30h a la Sala Josep Maria Arnau del Calisay.

A més, com és habitual el Museu d’Arenys ha programat diverses activitats emmarcades dins les JEP, algunes de les quals necessiten inscripció prèvia:

Dissabte 12 d’octubre

10h – Dibuixem el Cementiri
El Museu, amb el suport de Dibuixem Maresme, reunirà als skechers que vulgueu dibuixar aquest espai tan singular.

Diumenge 13 d'octubre

9h - Visita als búnkers
Una visita a aquests espais i un recorregut per Arenys de Mar per conèixer com es va viure la Guerra Civil a la nostra vila. Cal portar calçat còmode i es recomanable portar aigua. Imprescindible la inscripció prèvia trucant al 937924444 o per correu electrònic a talaverahd@arenysdemar.cat Places limitades, caldrà confirmació de la inscripció.

10 h matí - La petjada del passat
Visita teatralitzada al cementiri d'Arenys amb moltes històries, llegendes i poemes dedicats a aquest emblemàtic indret. Cal inscripció prèvia trucant al 937924444 o per correu electrònic a talaverahd@arenysdemar.cat 

Unes jornades per potenciar la riquesa cultural 

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) són una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea, que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que està considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural. 

Al llarg de tots aquests anys les Jornades Europees de Patrimoni ens han permès conèixer la riquesa i diversitat del patrimoni cultural gràcies a la col·laboració de centenars de municipis, museus, monuments, associacions i entitats culturals d’arreu del territori, que any rere any han obert les portes de casa seva per apropar el seu patrimoni cultural a la ciutadania. Les Jornades Europees de Patrimoni són un esdeveniment obert a tothom i una gran oportunitat per redescobrir el nostre patrimoni cultural, amb l’objectiu principal d’estrènyer els vincles entre aquest i la societat.

 

Publicat el 7 d'octubre de 2024