Ajuntament d'Arenys de Mar

EXPOSICIONS
Recull d'il·lustracions a llapis, aquarel·les, bolígraf i digitals de Diego Vera (Keko)
  • Inauguració: 
    Amb motiu de la crisi sanitària del COVID-19 no hi haurà inauguració
  • Data d'inici: 
    5 de febrer de 2021
  • Data de fi: 
    28 de febrer de 2021
  • Adreça

    C.C.Calisay
    Riera Pare Fita, 31
    08350 Arenys de Mar

  • Horari

    Divendres de 6 a 2 /4 de 9 del vespre
    Dissabtes i diumenges d´11 a 1 del migdia i de 6 a 2 /4 de 9 del vespre

    Aforament limitat a 4 persones dins la sala. Caldrà portar mascareta i mantenir la distància de seguretat entre usuaris.

  • Recull d´il·lustracions a llapis, bolígraf, aquarel·les i digitals

    Aquesta exposició és una petita mostra de treballs que he anat realitzant al llarg dels anys. La selecció representa els diferents àmbits en els que he tingut el plaer de treballar, com són el tèxtil, el cinematogràfic i l'editorial.

    Aquestes il·lustracions parlen molt sobre mi, del meu plaer pel detall i de la meva admiració cap al que crec bell.

    Espero que gaudiu passejant els vostres ulls pels detalls que componen certs treballs il·lustratius exposats aquí (en alguns d'ells hi ha setmanes de feina); tots ells acompleixen, entre d’altres comeses diferents, una en comú: el meu amor incondicional pel dibuix.

    Biografia

    Em dic Diego Vera Aguilar (Keko). Tinc 43 anys i soc il·lustrador i dissenyador gràfic. La meva trajectòria artística va començar el 1992, quan vaig iniciar el batxillerat artístic a l'escola Pau Gargallo de Badalona, i on hi vaig realitzar, a continuació, el cicle superior d'il·lustració i disseny gràfic.

    Un cop acabats els estudis, vaig començar a treballar com a dissenyador gràfic tèxtil per a diferents proveïdors d'Inditex, i fins i tot vaig arribar a treballar directament per a ells, en la realització de dissenys i il·lustracions per a Zara, Bershka, Mango, etc.

    Paral·lelament a això, vaig treballar també en el món del cinema al costat de la meva ara ex-parella, Aleix Torrecillas, el qual em va ajudar i orientar moltíssim en l'art de la creació de personatges i els efectes especials, de manera que fins i tot, a dia d'avui, utilitzo moltíssim els seus ensenyaments. Des d'aquí li agraeixo tot el que va fer per mi en aquell temps.

    També tinc editada una novel·la gràfica titulada Un tipo con chispa (Ed. La Cúpula, 2013) que va ser una veritable experiència com a dibuixant de còmics, la veritat és que la guardo com una de les millors de la meva vida.

    Més tard, vaig treballar també en algunes productores d'animació com Anera films o Banzai producciones, en la realització de sèries animades per a nens, tot creant personatges i ambients per als seus posteriors episodis.

    Durant aquests anys he anat treballant en diferents àmbits com el tèxtil, el cinematogràfic o l'editorial, però sempre centrat en la branca del dibuix, la il·lustració i el disseny gràfic, motiu pel qual crec que tinc l'experiència suficient com per abastar qualsevol tipus de treball il·lustratiu.

    Actualment treballo des de casa i realitzo treballs per a particulars i empreses, soc un il·lustrador molt versàtil pel que fa a estils i registres, i sempre estic obert a noves ofertes o projectes que puguin aparèixer.

    Espero que us agradin els meus treballs i des d'aquí us envio una abraçada molt forta i molt sincera!

    Diego

    ×  
    Treballs Il·lustrats de Diego Vera (keko) Treballs Il·lustrats de Diego Vera (keko)

                                                                                                                                           

  • Imatge Keko