Ajuntament d'Arenys de Mar

EXPOSICIONS
obres Jens Schaefer
 • Inauguració: 
  Divendres 5 d'agost a 2/4 de 8 del vespre
 • Data d'inici: 
  5 d'agost de 2022
 • Data de fi: 
  28 d'agost de 2022
 • Adreça

  CC Calisay
  Riera Pare Fita, 31
  08350 Arenys de Mar

 • Horari

  Divendres de 6 a 2 /4 de 9 del vespre
  Dissabtes i diumenges d´11 a 1 del migdia i de 6 a 2 /4 de 9 del vespre
  Dia 15 i 16 d'agost d´11 a 1 del migdia i de 6 a 2 /4 de 9 del vespre

 • The sea side

  Tot són emocions...
  Tot és experiència. Si no hagués viatjat pel món en la meva joventut, si no hagués viscut totes aquestes experiències, si no m‘hagués traslladat al mar – jo hauria pres altres eleccions a la meva vida; llavors faria un art completament diferent o potser no pintaria...
  La decisió correcta per a mi va ser, entre altres coses, expressar-me creativament, donar alguna cosa als altres, tractar amb mi mateix i amb el meu entorn i amb les coses que em toquen cada dia, trobar un llenguatge artístic que sigui el meu.
  M‘encanten les textures aspres, la pintura degotejada, les pinzellades ràpides de precisió i qualitat, l‘expressió contundent, la pausa en el moment adequat, els gargots, persones amb caràcter, les històries fosques i la gent a l‘aigua, sols amb ells mateixos i amb el mar.
  Quan dibuixo sovint em trobo que tot està a punt al meu cap, les imatges estan a punt... Només volen sortir. Quan dibuixo, sovint no penso. És un procés fluid on faig servir automàticament els llapis i els colors adequats. Llavors tot és perfecte!
  Jens Schaefer viu amb la seva família a Arenys de Mar.
  Nascut a Alemanya de l‘Est el 1965, va descobrir el seu talent per dibuixar i pintar ben aviat.
  Durant els dies d‘estudiant a Frankfurt, Schaefer va publicar el seu treball en diverses revistes i va guanyar premis federals a Alemanya i un premi de l‘estat de Renània-Palatinat d‘il·lustració.
  Els seus primers despatxos propis, juntament amb amics i altres estudiants, van ser una barreja d‘obra gràfica i projectes d‘art lliure.
  Més tard amb la seva dona catalana i fills es van traslladar a Arenys de Mar, a la costa mediterrània, l‘any 2000.
  Va treballar amb èxit durant molts anys com a organitzador d‘exposicions i fires, artista conceptual, dissenyador 3D i gestor d‘esdeveniments a la seva pròpia empresa abans de tornar a començar com a pintor, il·lustrador i dibuixant el 2020.
  En els darrers 30 anys els seus dibuixos, pintures i il·lustracions s‘han mostrat regularment en exposicions a Catalunya , Alemanya i Nova York.
  Schaefer està organitzant actualment diverses exposicions pròpies i presentarà les seves obres com a artista professional a la seva Sea Side Artfactory a partir de setembre.

  ×  
  "The sea side" de Jens Schaefer "The sea side" de Jens Schaefer
 • Cartell