Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
S'aprova el projecte d'urbanització de l'avinguda del rial de les Canalies

Entrada de les CanaliesEl Ple municipal ha aprovat el projecte del rial de les Canalies que afecta al tram final de l'avinguda fins a la cruïlla amb la carretera N-II.

L'Ajuntament d'Arenys de Mar va decidir assumir la contractació de la redacció d'aquest projecte per poder avançar en l'ordenació d'aquesta zona i accelerar la realització de les obligacions urbanístiques que tenen els propietaris d'aquest sector. El projecte s'ha aprovat per unanimitat dels grups municipals que han manifestat la voluntat i ganes de resoldre la urbanització d'aquesta zona.

El projecte d'urbanització defineix  les obres necessàries per millorar les condicions de trànsit tant rodat com de vianants i renovar les xarxes dels serveis urbanístics per tal de procedir posteriorment a la cessió i recepció del vial Rial de les Canalies.

Concretament la reurbanització és del tram de l'avinguda del Rial de Canalies de la cruïlla amb el carrer de la pujada de Montmar fins a la carretera N‐II, el tram del carrer de la carrer de la pujada de Montmar des de l´Avinguda del Rial de Canalies fins a la Residencia Impala del mateix carrer i el primer tram de l´Avinguda Portinyol.

El projecte determina les obres necessàries per millorar les condicions de trànsit tant rodat com de vianants i renovar les xarxes dels serveis urbanístics per tal de procedir posteriorment a la cessió i recepció des de l'Ajuntament  de la totalitat d'aquest sector i el rial de les Canalies.

El projecte que s'ha redactat detalla el conjunt d'actuacions que caldrà portar a terme:

  •  Enderroc de la calçada, vorera i rigola existent amb tala d´alguns arbres.
  • Execució de nova xarxa clavegueram i connexió al sistema existent.
  • Soterrament línies aèries.
  • Execució de nova xarxa d´enllumenat del carrer amb LED.
  • Creació de nova secció de plataforma pacífica a l´Avinguda Portinyol.
  • Creació de rotonda de dimensions reduïdes a la cruïlla entre el carrer Pujada Montmar i l'Avinguda Rial de les Canalies.
  • Plantació de nou arbrat a la illeta central i instal·lació del reg corresponent.
  • Col·locació de mobiliari urbà.

El pressupost total de les obres d'urbanització (PEC) és de 1.943.810.50€ i el termini de durada de les obres s'estima en 12 mesos.

Publicat el 24 de febrer de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^