Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Obertes les inscripcions per a les Primeres Jornades Salvador Espriu
Es faran a la sala Josep M. Arnau del Calisay, els dies 16 i 17 de desembre de 2005
El Centre de Documentació i Estudi Salvador Espriu d'Arenys de Mar organitza els pròxims 16 i 17 de desembre les Primeres Jornades Salvador Espriu. Les jornades porten per títol Espriu vist per..., perquè l'objectiu principal és investigar més a fons la manera com alguns dels autors contemporanis de l'autor, escriptors i crítics literaris alhora, van interpretar en el seu context històric l'obra d'Espriu i el seu paper com a intel·lectual. Entre altres, Josep Pla o Maria Aurèlia Capmany. Per inscriure-s'hi, cal omplir el formulari www.arenysdemar.org/jornadesespriu. La participació en les jornades, que es faran a la sala Josep M. Arnau del Centre Cultural Calisay (Riera Pare Fita, 31), és gratuïta. Per a més informació, cal adreçar-se al Centre Espriu, trucant al 93 795 99 00, i demanar per Montserrat Caba.
Les Primeres Jornades Salvador Espriu volen reprendre algunes de les línies de recerca més innovadores presentades a Si de nou voleu passar. I Simposi Internacional Salvador Espriu, que va tenir lloc de l'1 al 3 d'octubre de 2003. Amb les Jornades, Arenys de Mar vol reforçar les línies de recerca entre la comunitat científica per tal de poder encarar més adequadament els futurs estudis sobre l'obra d'Espriu. Així mateix, es vol endegar una campanya de sensibilització de la ciutadania i l'administració sobre la importància de la conservació d'arxius personals dels escriptors i fer una crida pública per a la recuperació de documents (cartes, versions de poemes, contes, etc.) d'Espriu.

El comitè organitzador de les Jornades l'integren Sebastià Bonet (UB), Glòria Casals (UB), Rosa Delor (CDESE), Gabriella Gavagnin (UB) i Víctor Martínez-Gil (UAB). La coordinació és a càrrec del Centre Espriu, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, de la Diputació de Barcelona, de la Universitat de Barcelona (UB) i de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Informació relacionada
Dissabte, 17 de desembre de 2005
Primeres Jornades Salvador Espriu
Divendres, 16 de desembre de 2005
Primeres Jornades Salvador Espriu
Publicat el 22 de novembre de 2005
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^