Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La Deixalleria d'Arenys torna a obrir per tothom

Porta deixalleriaLa Deixalleria d'Arenys torna a obrir els seus serveis, ara també per tots aquells usuaris particulars que necessiten gestionar els residus del seu domicili. Fa uns dies ja és va obrir per industrials, amb cita prèvia.

Dissabte, 9 de maig, la deixalleria tornarà a obrir de forma continuada amb unes mesures especials de control d'atenció i accés per no posar en perill als usuaris, ni als treballadors municipals.

Per aquest motiu, l'accés a la deixalleria s'haurà de fer seguint un determinat protocol, que pot variar en funció de l´evolució de la pandèmia:

  • Únicament s'accedirà a la deixalleria amb hores convingudes (cita prèvia). Es pot demanar dia i hora trucant a la deixalleria al telèfon 93 793 89 85 en horari d'obertura.
  • L'horari d´obertura de la deixalleria serà el vigent abans de la declaració de l'estat d´alarma: de dilluns a dissabte de 9 del matí a 1 del migdia i de 4 a 6 de la tarda, i diumenges de 10 del matí a 2 del migdia.
  • L'accés a la deixalleria serà com a màxim de dos vehicles simultàniament, fet que pot suposar que s'hagi d´esperar el torn a fora de la deixalleria fins a la indicació de l´encarregat de la instal·lació.
  • No podrà entrar-hi cap vehicle sense la indicació prèvia del personal de la deixalleria, per garantir que es respectin les cites prèvies.
  • No es permetrà l'accés a la deixalleria a peu, per motius de seguretat.
  • Seguint les indicacions sanitàries, es demana que no accedeixin a la deixalleria més de dos usuaris per vehicle, que hauran d'anar degudament equipats amb elements de protecció (mascaretes, guants, etc.) i hauran de guardar en tot moment les distàncies de seguretat.
  • Es recomana que els residus que es portin a la deixalleria estiguin prèviament classificats, per agilitzar la disposició de cadascun en el corresponent contenidor. Com sempre, els treballadors de la deixalleria informaran del contenidor en el qual cal dipositar cada residu si l'usuari ho necessita.
  • La zona de “reutilització” de materials de la deixalleria estarà tancada, per la qual cosa no es podrà deixar ni recollir materials per a la seva reutilització.
  • Es demana la col·laboració dels usuaris respectant l'hora de cita que se´ls hagi donat i procurant estar el mínim temps necessari dins de la instal·lació. També es demana paciència si es produeix alguna demora.
Publicat el 6 de maig de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^