Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Amb ganes d'activitats d'estiu a l'Espai Jove?
A l'Espai Jove del CC Calisay us trobem a faltar. Sabeu que per les circumstàncies que estem vivint, encara no és possible obrir-lo amb normalitat. Així que us fem una proposta: aquest juliol, fem activitats gratuïtes a la tarda, per a adolescents i joves de la vila.

Aquest juliol, organitzem un Casal a l'Espai Jove destinat a adolescents i joves de 12 a 18 anys. Seran tardes molt intenses on durem a terme un munt d'activitats diverses per gaudir en grup per edats.

D'aquesta manera, els dilluns, dimecres i divendres, de 18 a 20h, estarà adreçat a adolescents de 12 a 14 anys. Mentre que els dimarts i dijous, en el mateix horari, s'adreçarà a joves de 15 a 18 anys.

Algunes de les activitats més destacades són les diferents sortides amb un marcat caràcter estiuenc, els diversos tallers per tal de descobrir noves motivacions, diferents activitats en grup, i moltes d'altres accions. A més, oferim als participants la possibilitat de realitzar les seves pròpies propostes d´activitats!

Al Casal, hi podràn participar un màxim de 10 adolescents o joves per motius de seguretat i en compliment de la normativa vigent. L'activitat s'obrirà si hi ha com a mínim 5 inscrits.

L'activitat s'iniciarà el proper dilluns 13 de juliol i es perllongarà fins al divedres 31 de juliol. 

La participació és gratuïta, però cal emplenar aquest formulari amb les vostres dades, i el primer dia d'activitat portar la documentació que s'us demana: 

Publicat el 30 de juny de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^