Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Reunió de comiat amb el Delegat del Govern que marxa amb deures sobre seguretat

Juli FernàndezL'alcaldessa Annabel Moreno s'ha reunit, a primera hora de la tarda, amb Juli Fernàndez, delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona per tractar temes oberts entre l'Ajuntament i el Govern de la Generalitat. La visita també ha estat un comiat de Juli Fernàndez que deixarà les seves responsabilitats al Govern per assumir les de diputat del Parlament de Catalunya.

A la reunió l'alcaldessa ha tractat amb prioritat la preocupació que genera la seguretat ciutadana  a la vila i les mesures que s'estan coordinant de forma conjunta amb el Departament d'Interior. També s'ha tractat la situació sanitària arran de la pandèmia i la coordinació de serveis que es manté amb la Generalitat. En aquest sentit, l'alcaldessa ha agraït la implicació i bona resposta que, el darrer any, hi ha hagut des de la Delegació del Govern per garantir l'accés als serveis durant els temps d'emergència i un bon accés a la informació.

Des de l'Alcaldia s'ha fet un balanç positiu de diversos temes que han esdevingut realitat, els darrers mesos, mercès a la gestió de la Delegació del Govern. És el cas del nou Cicle formatiu de grau mitja de manteniment d'embarcacions i la nova línia d'autobús amb l'Hospital de Mataró. També han estat treballats conjuntament la recerca de finançament i la primera subvenció per l'obra de la  Biblioteca de les Clarisses i la redacció del  projecte tècnic de l'ACA de canalització del Bareu, dos projecte que han tingut l'acompanyament del delegat del Govern.

Publicat el 3 de març de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^