Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Trobada amb la Secretaria d'Infància, Adolescència i Joventut i la DGAIA

Secretaria d'Infància, Adolescència i JoventutL'alcaldessa Annabel Moreno s'ha reunit amb Alexis Rovira, el nou secretari d'Infància, Adolescència i Joventut de la Generalitat de Catalunya nomenat just fa un mes. També ha participat a la reunió Ester Sara Cabanes, directora general d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) i la cap de l'àrea de Serveis Socials,  Montserrat Altès.

A la reunió s'han tractat els diversos programes conjunts que és mantenen amb el Departament de Drets Socials relacionats amb l'acolliment de menors sense refrents i també la necessitat d'un nou centre d'atenció a menors que s'havia plantejat poder ubicar a la Raureta, però que és un tema que no s'ha resolt.   

El secretari Alexis Rovira també ha explicat tota la restructuració del Departament de Drets Socials que es va aprovar el 22 de juny i que comporta diversos canvis de noves atribucions de la conselleria que encapçala Violant Cervera. Entre aquests canvis hi ha la incorporació de les polítiques relacionades amb l'habitatge.

Publicat el 7 de juliol de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^