Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Tractaments fitosanitaris de l'arbrat de la vila

fitosanitarisAquesta setmana,  la nit del 22 al 23 de juny, es realitzaran els tractaments fitosanitaris dels plataners i altres espècies d’arbres (til·lers,
alzines, pruneres i arbre de l’amor) de la vila. Es preveu que els treballs es facin en horari nocturn, de 01:00h de la nit a 06:00h del matí. En total, es tractaran 1.044 arbres.

Amb aquesta actuació es vol evitar la propagació de plagues com el pugó, la caparreta, l’oïdi o el tigre del plàtan.

Les zones afectades pel tractament són:

Riera del Bisbe Pol i Riera del Pare Fita, Plaça de Sa Boada, Plaça de l'Església, Passeig Xifré, Passeig de Ronda, carrers d'en Draper i Jaume Partagàs, carrer d'Auterive, carrer de l'Hort del Bisbe, carrer de Joan Monjo i Pons, carrer del Professor Castelló, aparcament del tanatori, carrer d'Antoni Joan Riera, carrer de l'Olivar, aparcament del Fondo de les creus, carrer de César Cabanes, Plaça Lloveras, carrer de Josep Llimona, carrer de Joan Colom i Agustí, Plaça de la Mare Paula, carrer de Venanci Vallmitjana, carrer de Gurmesind Vidiella, Edifici Xifré, carrer del Fondo de les Creus, Plaça del Maltemps, Camí de Can Quintana, Costa de les Canalies, Passeig de Can Cargol, carrer del Serrat del Portinyol, Plaça de Bellavista, carrer de Joaquim Ruyra i Oms.

En cas de pluja el tractament es posposarà.

Publicat el 20 de juny de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^