Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Nova edició del Voluntariat per la llengua

vxlVols ajudar algú a millorar el seu català? Vols parlar català amb més fluïdesa? T’agradaria formar part d’una parella lingüística? Anima’t a participar-hi!

Enguany, i després de les restriccions de la pandèmia, es reprèn novament el programa Voluntariat per la llengua. Aquest projecte, que està basat en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o una voluntària i un aprenent o una aprenenta, permet practicar català a través de la conversa. El Voluntariat per la llengua ha estat i continua sent un punt de trobada i una eina de cohesió social, ja que contribueix a fomentar l’ús de la llengua i també a conèixer la cultura i la societat catalanes.

L'Ajuntament d'Arenys de Mar i el Voluntariat per la llengua – Consorci per a la Normalització Lingüística promouen aquesta iniciativa, amb l’objectiu de posar en contacte una persona catalanoparlant (voluntària) amb una persona que necessita millorar el català que parla o adquirir fluïdesa (aprenenta).

El Voluntariat per la llengua presenta dues modalitats: presencial (les parelles lingüístiques han d’assistir al lloc de trobada que hagin acordat) i virtual (les parelles lingüístiques realitzen les trobades a través de les plataformes de videoconferència).

Tant si vols participar al programa com a voluntari o voluntària o vols fer-ho com a aprenent o aprenenta, recorda que has de ser major d’edat i disposar d’una hora a la setmana durant 10 setmanes. I, és clar, tenir moltes ganes de conversar!

Pots inscriure’t al Voluntariat per la llengua des d’aquest enllaç o adreçar-te al Centre Cultural Calisay (Servei Municipal de Català).  

Publicat el 13 de febrer de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^