Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys celebra el Carnaval

Carnaval 2023 La Biblioteca d'Arenys ha preparat una Hora del Conte Especial de Carnaval, aquest dijous, amb "Contes de Carnestoltes amb l'Albert", a càrrec de Gra de Sorra. És el primer dels actes del Carnaval d'enguany que oficialment obrirà Lady Carnestoltes, amb el Pregó que es llegirà divendres al Mercat Municipal, on també hi haurà una nova edició de Tapes al Mercat. 

Divendres, serà l'arrencada oficial de les festes de Carnaval a Arenys de Mar, que s'allargaran durant el cap de setmana amb tallers de maquillatge, la Rua i tres balls per a tots els gustos i edats.  

Dimarts, com ja és tradicional, hi ha la represa amb l'Escudella de recapte i el concert que l'acompanya. I l'endemà, dimecres, l'Enterrament de la sardina, amb la lectura del Testament de Lady Carnestoltes acompanyada d'una sardinada popular...  

El detall de les activitats que farciran el nostre Carnaval 2023, del 16 al 22 de febrer, el podeu trobar al web del Carnaval, seguir-lo des de la secció de l'agenda del web municipal o també a l'app ArenysAPProp.

Publicat el 16 de febrer de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^