Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Visites guiades a la Planta de gestió de residus del Maresme

Arenys ho aporta totArenys ho aporta tot

La campanya de sensibilització ambiental per millorar la recollida selectiva  Arenys ho aporta tot proposa dues visites al Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme. Dues visites al punt on arriba una part molt important dels residus que generem a casa i dels quals ens desprenem cada dia. 

El Centre de Valorització de Residus del Maresme, anteriorment anomenada Planta de Tractament de Residus, gestiona tot un seguit de processos amb l'objectiu de no perdre cap possible opció de tractament de les deixalles i evitar així el seu desaprofitament o que aquestes no es puguin tractar correctament.

Amb les visites guiades es vol informar de diversos temes relacionats amb la recollida selectiva o desfer mites sobre la gestió dels residus, com el fet que "el camió barreja totes les deixalles dels contenidors de reciclatge". 

La visita és una descoberta espectacular, on l’aprenentatge i la conscienciació es fan d’una manera pedagògica i molt entretinguda, amb elements didàctics com l'aula ambiental, un recorregut de tòtems explicatius sobre els processos de la Planta, l’Esfera verda i un simulador amb cinema en 4D.

♻️  👉 T'animem a participar a les visites guiades al Centre Integral de Valorització de Residus del Maresme, per desterrar mites sobre els residus.

📅 04 i 18 de març
🕒 10:00 hores (2-3 hores de durada)
👨‍👦👩‍👧 Públic general i famílies.
⚠️ Cal inscripció prèvia (per a la primera visita, fins al 23 de febrer i fins al 06 de març, per a la segona).

Publicat el 20 de febrer de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^