Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Portes obertes a la Raureta

La RAuretaLa Fundació INTRESS organitza per aquest divendres, 24 de març, unes portes obertes a la finca de la Raureta que ha estat acondicionant, els últims mesos, per obrir-hi un Centre d'acollida. La visita al centre es podrà fer des de les 4 a les 7 de la tarda, i es podrà passejar pel jardí de la finca i també fer visites guiades dins de l'edfici i els espais acondicionats.

L’Ajuntament va acordar fer una cessió, per trenta anys,  a l’Institut de Treball Social i Serveis Socials INTRESS que va demanar- ho per poder donar resposta a la Direcció General d´Atenció a la Infància i Adolescència (DGAIA) que cerca obrir nous centres d’acolliment d'infants. INTRESS s'ha fet es farà càrrec de tota l'ora i la despesa d’adequació i adaptació de l’edifici i els espais necessaris per poder portar a terme l’activitat. 

El Centre de la Raureta es previst que sigui un centre que dins del marc de la normativa, està classificat com a Servei Social Especialitzat i tindrà una capacitat de 24 places. D´entre els diferents tipus de centre residencials existents, està inclòs en el grup que s’adreça a la franja d’edat de 3 a 18 anys, atenent infants i adolescents d’ambdós sexes.

La missió com a Centre d’Acolliment és el d’atendre infants provisionalment, procurant l’atenció immediata i transitòria que es trobin en situació de desemparament (abandonats, negligits i/o maltractats) amb la finalitat de fer l’estudi diagnòstic de la seva situació i de les seves famílies, que permeti elaborar la proposta de mesura més adient d’entre les que contempla la legislació vigent. INTRESS està pendent de conveniar el seu nou espai amb  la DGAIA.

Publicat el 22 de març de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^