Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La TDT només funcionarà en alta definició a partir del 14 de febrer

A partir del proper 14 de febrer de 2024, tots els canals de TDT, públics i privats, ja siguin d’àmbit estatal, nacional o local, hauran d’emetre únicament en alta definició (HD).

Segons ha informat la Direcció General de Mitjans de la Generalitat, això pot produir algunes incidències que els usuaris han de tenir en compte, especialment qui tingui aparells receptors que només reben emissions en SD (definició estàndard), ja que deixaran de rebre la TDT. En aquest sentit, s’estima que el 98% del parc existent de receptors ja té capacitat per rebre HD i que, per tant, en la majoria dels casos, l’impacte no hauria d’anar més enllà d’una reordenació de canals a les guies dels televisors.

Per a qualsevol dubte o si s’observen problemes en la recepció dels canals de televisió, els usuaris es poden posar en contacte amb l’Oficina d’Atenció a la Televisión Digital de la Secretaria d’Estat de Telecomunicacions i Infraestructures Digitals al telèfon 901 201 004 o mitjançant els formularis que consten a l’enllaç

Publicat el 15 de gener de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^