Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La tarifa reduïda per la prestació del servei de gestió de residus es pot demanar a partir del 21 de gener

Aquesta taxa serà de 13,35 euros, tal com s’estableix en l’ordenança reguladora del servei. S’aplicarà per raons d’escassa capacitat econòmica, sempre que es tracti de contribuents que acreditin que els ingressos totals del nucli econòmic de convivència no superen l’ import equivalent al 150% del salari mínim interprofessional. Si el nombre de membres del nucli econòmic de convivència és superior a 2, s’incrementarà en un 25% per cadascun dels membres addicionals i així progressivament. 

La presentació de sol·licituds es farà del 21 de gener al 21 de febrer mitjançant instància a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. No s’admetran sol·licituds fora del termini indicat. 

Si es concedís la tarifa reduïda, els seus efectes s’iniciaran en l’exercici en què s’ha sol·licitat.

D’altra banda, recordem que també s’aplica una reducció de la taxa del 30 % per la prestació del servei quan s’acrediti un ús continuat de la deixalleria municipal d’Arenys de Mar-Arenys de Munt- Sant Iscle de Vallalta, i/o de la deixalleria mòbil del Consell Comarcal del Maresme quan aquesta operi a la nostra vila. 

A més, s’aplicarà una reducció de la taxa del 25% quan es realitzi el tractament de les restes orgàniques i/o vegetals que es generen a la llar mitjançant compostatge casolà. 

Publicat el 16 de gener de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^