Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arrenca el 52è Concurs de Teatre Amateur Premi Vila d'Arenys

El teatre d’Els Seràfics celebra del 28 de gener al 5 de maig una nova edició del Concurs de Teatre Amateur Premi Vila d’Arenys, organitzat pel Grup Artístic Carles Xena i l’Ajuntament d’Arenys de Mar. Enguany ho farà amb 8 companyies que optaran als diferents premis del certamen. L’alcalde, Estanis Fors, i el president d’Els Seràfics, Joan Monfort, han inaugurat la nova edició del concurs. 

Els grups que participen enguany són: El Rossegall Grup de Teatre de Vilanova i la Geltrú, La Tropa Teatre de Vilassar de Mar, Pierrot Teatre de Centelles, Dramàtica del Círcol Catòlic de Badalona, El Centre de Gràcia de Barcelona, Grup Portals Escena de Calafell, Aquinahora Teatre de Centelles i l’Associació Teatral El Partiquí de Barcelona. 

A més, el públic també torna a ser protagonista del certamen ja que, igual que el jurat, puntuen les obres que han vist formant part del premi de la votació popular Premi Sa Voga. 

Les entrades es poden comprar a taquilla el mateix dia o través del web entrapolis.com. Les actuacions seran els diumenges a partir de les 6 de la tarda. El preu de l’entrada general és de 8 euros amb possibilitat de descomptes. Els estudiants podran adquirir les entrades a un preu de 2 euros.

Consulta la programació del Concurs de Teatre Amateur aquí 

Publicat el 28 de gener de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^