Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Es constitueix la Comissió de seguiment de la sequera a Arenys

La Comissió està formada pel regidor de Medi Ambient, Domènec Massuet; l’enginyer municipal, Jordi Marsol; el cap de la Brigada, Xavier Gallego; la tècnica de Medi Ambient, Raquel Cunill, i el coordinador de Govern, Jordi Mir. Es reunirà els dijous cada quatre setmanes de forma ordinària.

En la primera trobada que ha tingut lloc el matí de l'1 de febrer s’han tractat temes destacats, especialment després de decretar-se l’estat d’emergència. Entre aquests, hi ha la redacció de la nova Ordenança de sequera i Reglament municipal d’ús de l’aigua. S’està treballant en el redactat proposat pel Consell Comarcal del Maresme i la intenció és portar-la a aprovació del Ple de febrer.

D’altra banda, també s’elaborarà un Pla d’emergència de sequera. Tot i que l’Ajuntament d’Arenys de Mar no està obligat a tenir-lo, ja que el municipi té menys de 20.000 habitants, es considera necessari i es començarà a treballar en la seva redacció.

Properament es publicarà un Ban on es farà difusió de les mesures i restriccions a aplicar pels particulars. També es farà difusió a nivell intern de l’Ajuntament d’aquelles mesures que cal aplicar en cada departament.

També es durà a terme un control mensual dels consums d’aigua a nivell global i una vigilància de consums elevats de manera trimestral.

A més, l’Ajuntament estudiarà habilitar dos nous pous de la zona de la Muvisa i s’està estudiant amb el responsable de jardineria de la Brigada la forma més eficient pel reg de subsistència de l’arbrat públic.

Publicat l'1 de febrer de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^