Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Carnaval>Arenys es prepara pel Carnaval!
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys es prepara pel Carnaval!

Discurs d'en Carnestoltes, botifarrada, concurs de disfresses, taller de maquillatge, rua, balls, concerts, escudella, enterrament, sardinada... seran algunes de les activitats que farciran el nostre Carnaval 2024 del 9 al 14 de febrer. 

El tret de sortida serà amb l’arribada del Rei Carnestoltes, que oferirà el seu pregó el divendres 9 de febrer, a les 8 del vespre a la plaça de l’Església. L’acte anirà a càrrec del grup dels Seràfics. Posteriorment, a la mateixa placeta, els Diables Socarrimats ens oferiran una botifarra i beguda al preu de 6 euros, acompanyats de la música de l’Orquestrina Sinerenca de l’EMA. A més, hi haurà un concurs de disfresses entre totes les persones que vinguin disfressades. 

El dissabte, a partir de les 11 h del matí, es farà un taller de maquillatge a la plaça de l’Església fins a les 13 h. I a les 17 h hi haurà la Rua, enguany amb nou comparses. Transcorrerà per la Riera, des del carrer de Montserrat fins al davant de la plaça de l'Església. Seguidament, a la plaça de l'Església, hi haurà un espectacle musical a càrrec de Carles Cuberes. 

Tambe el dissabte, a partir de les 23 h, hi haurà el Ball de Carnaval a la mateixa placeta. Serà amb l'Orquestra Exel i el DjPéres i comptarà amb un servei de bar fins a les 3 h de la matinada. La festa l’organitzen la Regidoria de Festes i l’Arenys Bàsquet. 

El dimarts 13 de febrer es podrà degustar la tradicional Escudella de recapte, que prepara el Cau Flos i Calcat. A més, l’EMA oferirà el concert de Carnaval. 

El punt final serà el dimecres 14 de febrer, amb la lectura del testament del Rei Carnestoltes a les 19:30 h al pati del Calisay i, seguidament, la tradicional sardinada popular a càrrec de la Regidoria de Festes, la Branca de Dones i l’Arenys Bàsquet. 

 

 

 

 

 

Publicat el 6 de febrer de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^