Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La Diputació es reuneix amb l'Ajuntament per conèixer les idees que es volen incorporar a l'avantprojecte del Mercat

L’alcalde, Estanis Fors; el regidor de Promoció Econòmica, Ramir Vidal; el regidor d’Urbanisme, Domènec Massuet, i tècnics municipals s’han reunit aquest matí amb Xavier Torrent, cap de l'Oficina de Mercats i Fires Locals de la Diputació de Barcelona, i Sergi Vilamala, gerent de Serveis de Comerç. 

Els senyors Torrent i Vilamala han conegut les modificacions que el Govern vol fer a l’avantprojecte que hi ha redactat i que fan referència, entre altres aspectes, a acabar de definir les parts de l’edifici que no ho estan i la construcció d’un pis, on s'ubicaria una sala de formació i el servei de Promoció Econòmica. També s'ha tractat sobre les necessitats reals de cadascuna de les parades del Mercat, com ara les cambres o els obradors. 

L'Ajuntament i la Diputació han parlat sobre els diferents models de mercats existents en altres municipis, amb els quals Arenys de Mar podria compartir sinèrgies. 

Davant la dificultat per a trobar subvencions, el Govern municipal preveu destinar diners del romanent per acabar l’avantprojecte.

Posteriorment, els representants de l'Ajuntament i la Diputació han fet una visita al Mercat municipal. 

Publicat el 13 de febrer de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^