Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys renova els certificats Biosphere i els Punts d'Informació Turística

L'entrega va tenir lloc el dimarts 13 de febrer a Alella, en el marc d'una Jornada de treball en xarxa (networking) per a un Maresme Sostenible, organitzada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

Arenys de Mar ha rebut el distintiu Biosphere per l’Oficina de Turisme, el Club Nàutic Arenys, l’Hotel Sa Voga, el Museu d'Arenys, Viatges Sakkara-Kaluma Travel i el Vila Arenys Hotel. 

Pel que fa a les certificacions dels Punts d’Informació Turística, s’ha reconegut a l’Oficina de Turisme, la Biblioteca P. Fidel Fita, el Museu d’Arenys, El Moll-Crea’t i Vila Arenys Hotel. Aquest distintiu acredita les empreses i els serveis com a prescriptors d’informació.

En general, la comarca compta amb 100 empreses turístiques, serveis públics i destinacions certificades amb el compromís per la sostenibilitat turística Biosphere i 61 Punts d’Informació Turística.

Els reconeixements es van entregar en una Jornada, on van compartir espai de treball membres del sector públic i del privat, des de regidors i tècnics de turisme a representants de museus i empresaris d’allotjaments, restauració i serveis turístics, tots enfocats en la millora de la sostenibilitat a la comarca. 

De fet, el Consorci té previst organitzar noves sessions informatives els pròxims 22 i 28 de febrer, per presentar aquests programes de qualitat turística a les empreses del sector serveis. Tècnics gestors dels programes exposaran les seves característiques, els beneficis i els processos d'inscripció. 

Fotos: Consorci Turisme Maresme 

 

Publicat el 14 de febrer de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^