Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Representants de la Diputació visiten les obres de la nova biblioteca a les Clarisses

La visita la van realitzar Marta Cano, gerent de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació, Esther Omella, cap de l'Oficina de Programació i Avaluació, Ignasi Bonet, cap de secció de Programació Territorial i Equipaments, i Irene Feliu, cap de zona del Maresme de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Van estar acompanyats per la directora de la biblioteca, Muntsa Abad, el regidor de d’Urbanisme, Domènec Massuet, el regidor de Cultura, Agustí Farré, i tècnics municipals. 

Després de la visita, els representants de l’organisme supramunicipal van anar fins a l’Ajuntament on van poder reunir-se també amb l’Alcalde, Estanis Fors. Es va parlar de l’evolució de les feines el termini de les quals és a finals d’aquest any, tot i l’aturada de tres mesos. També es va parlar sobre com es distribuirà el fons documental a la nova Biblioteca, els metres lineals de prestatgeries i el mobiliari que caldrà tenir, així com el personal necessari per a oferir un bon servei. Els representants de la Diputació van sortir satisfets tant de la visita a les obres com de les explicacions rebudes per part de l’Ajuntament. 

Visita d’estudiants d’Arquitectura

La visita dels representants de la Diputació a les obres de les Clarisses va coincidir amb la que van fer un grup d’uns 35 estudiants de quart d’Arquitectura de la Universitat Internacional de Catalunya. Els alumnes estaven acompanyats pel professor i autor del projecte de la nova biblioteca, Ernest Ferrer.  

Alguns dels estudiants venien de fora de Catalunya. L’activitat formava part de les sortides que programen des de universitat amb l’assignatura “Visita d’Obres”. Els alumnes  es van mostrar interessats per les obres de la nova biblioteca així com per l’edifici Sert, que també van visitar. Van analitzar el tipus de construcció, edificis i elements com la geotèrmia.  

Publicat el 27 de febrer de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^