Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Instal·lades sis caixes niu a l'entorn de l'Institut Tres Turons

Aquest 3 de març és el Dia Mundial de la Natura. Coincidint amb aquesta data, la regidoria de Medi Ambient va fer aquesta setmana una acció de penjada de 6 caixes niu a la zona arbrada de l’Institut Els Tres Turons amb l’ajuda de la brigada.

L’activitat es va realitzar amb els alumnes del Pla de Transició en el Treball (PTT) de Fusteria i Vendes i forma part d’un projecte que està duent a terme l’Ajuntament per afavorir la biodiversitat en els espais verds urbans.

Els nois i noies han construït caixes per ocellets petits, com la mallerenga i el pardal, i estant dissenyant materials de difusió. Les caixes niu ajuden als animals a trobar un forat on criar o refugiar-se, ja que falten arbres vells amb forats.

Aquesta iniciativa pretén ajudar la fauna urbana i el control biològic de la processionària, afavorint les espècies insectívores com són les mallerengues. A partir d’ara es vol fer un seguiment d’aquestes caixes niu per veure quins arbres o llocs dins l’espai de l’institut prefereixen.

Aquest projecte és una pràctica més del procés de formació dels alumnes a la vegada que s’aprofita per aprendre i fer educació ambiental des de l’Ajuntament.

Publicat el 3 de març de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^