Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Obert el període dels ajuts al lloguer per a joves fins a 35 anys

Les persones titulars d’un contracte de lloguer que tinguin 35 anys (a data 26 de febrer) o menys ja poden presentar la seva sol·licitud pels ajuts de lloguer. El termini de presentació finalitza el 12 d'abril a les 15:00h.

Els ajuts no es donen per l’ordre d’arribada de les sol·licituds. Es valoraran i s'aplicaran les puntuacions dels expedients per a la seva concessió.

Per accedir a la subvenció, que serà del 20% de l’import de la renda de lloguer anual d’un habitatge o una habitació, cal complir una sèrie de requisits, com per exemple que el preu de lloguer mensual sigui igual o inferior als 900 euros en el cas d’un habitatge o els 450€/mes si es tracta d’una habitació. A més, els ingressos de la persona titular del contracte d’arrendament no poden haver superat els 24.301,57€ durant l’exercici 2022.

La tramitació es pot fer telemàticament a través de la seu electrònica del Consell Comarcal del Maresme o a la de l’Agència de l’Habitatge. També es pot fer presencialment a l'Oficina de l'Habitatge del Consell Comarcal del Maresme que també presta servei a Arenys de Mar els dilluns de 9h a 14h i es troba ubicada a la segona planta de l'edifici Xifré. 

Publicat el 12 de març de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^