Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Afectacions en el trànsit amb motiu de la Volta Ciclista a Catalunya

Una de les etapes de la Volta Ciclista a Catalunya 2024 transcorrerà aquest dimarts 19 de març per l’N-II al seu pas per Arenys de Mar, afectant completament la circulació de vehicles des del Rial Vall de Maria fins a la rotonda de la Musclera.

Tota l’N-II estarà totalment tallada a la circulació de vehicles, per un període aproximat de 45 minuts, entre les  11:45h i les 13:00h, aproximadament.

Principals afectacions:  

  • Els pàrquings i resta de sortides directes de vehicles a la N-II quedaran totalment afectats. Per les característiques de la via i les circumstàncies d’aquesta cursa no hi haurà possibilitat d’habilitació provisional de carrils addicionals.
  •  El servei de bus de línia, que fa la ruta entre Arenys de Munt i Arenys de Mar no arribarà a l’estació de RENFE ni zona Industrial, i farà la seva aturada en la rotonda de la riera Bisbe Pol amb Anselm Clavé.
  • Els veïns de les urbanitzacions de les Villes i El Canyadell, així com els de la zona comercial Muvisa podran sortir utilitzant el carril del pàrquing Caprabo, rial Llarg i zona industrial.
  • Del pàrquing de la Renfe no podran sortir vehicles i el pas de vianants de davant l’estació estarà tallat també a les persones, no obstant aquestes hi podran d’utilitzar el pas subterrani per accedir-hi.
  • Al port es podrà accedir i sortir pel soterrani de la riera Bisbe Pol d’Arenys de Mar.
  •  Als carrers de les urbanitzacions d’Arenys de Mar hi haurà senyalització provisional per tal d’indicar recorreguts alternatius i així facilitar la mobilitat.
Publicat el 18 de març de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^