Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Apagada de llums a l'Ajuntament, Calisay i Xifré amb motiu de 'L'Hora del Planeta'

Arenys de Mar s'adhereix a la iniciativa 'L'Hora del Planeta' i és per això que aquest dissabte 23 de març, de 20.30 a 21.30 h, s’apagaran els llums de la façana de l'Ajuntament, el Calisay i el Xifré.  

Des de l’Ajuntament convidem a tots els nostres veïns i veïnes de la vila, així com a empreses i entitats, a unir-se en aquest gest simbòlic. Us animem a apagar els llums i desconnectar els dispositius elèctrics no imprescindibles a les vostres llars, llocs de treball, i altres espais. Aquest acte, simple en la seva execució, té un profund significat: ofereix un moment de pausa al nostre planeta, reduint el consum d’energia i permetent-nos reflexionar sobre l’impacte del nostre dia a dia en el medi ambient.

Aquesta apagada simbòlica busca posar de relleu la importància de les nostres accions, tant individuals com col·lectives, en la lluita contra el canvi climàtic. Des de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, ens comprometem a promoure una vila més verda, sostenible i apta per afrontar els reptes que suposa l’emergència climàtica.

L'Hora del Planeta és un esdeveniment internacional organitzat per World Wide Fund for Nature (WWF) i que consisteix en una apagada elèctrica voluntària, en què es demana a cases, empreses i entitats que apaguin els llums i altres aparells elèctrics durant una hora.

Amb aquest esdeveniment es vol conscienciar la societat sobre la necessitat de prendre mesures contra l'escalfament global i la contaminació atmosfèrica, així com estalviar energia i disminuir la contaminació lumínica. La primera vegada que es va celebrar va ser el 31 de març de 2007 a Sydney i, des de llavors, s'hi han afegit més de 7.000 pobles i ciutats d'arreu del món.

 

Publicat el 22 de març de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^