Ajuntament d'Arenys de Mar

CULTURA I FESTES
Per reservar aquesta sala polivalent cal omplir aquest formulari
 1. El lloguer o cessiˇ d'aquest espai polivalent ve marcat per les ordenances fiscals municipals vigents.
 2. L'horari d'utilitzaciˇ d'aquest no excedirÓ mai els autoritzats. S'hauran d'evitar sempre  els sorolls per tal de no molestar els ve´ns i en cas de que hi hagi m˙sica aquesta s'haurÓ de parar com a molt tard a les 12 de la nit.
 3. Dissabtes, diumenges i festius, de 2 a 5 de la tarda el C.C.Calisay romandrÓ tancat excepte prŔvia solĚlicitud per part del peticionari.
 4. En cas que l┤activitat generi brossa, caldrÓ posar-la en bosses i deixar-la a la Riera, cantonada amb el carrer de l'EsglÚsia, abans de les 2 de la matinada, per tal que pugui ser retirada pel servei de recollida de deixalles.
 5. Si hi ha un cÓtering previst durant l'activitat, el menjar no podrÓ ser mai cuinat a cap dependŔncia del Calisay. Sols podrÓ ser escalfat.
 6. La persona, entitat o empresa que utilitzi un espai o un equipament del Calisay es farÓ cÓrrec de qualsevol desperfecte que la seva activitat pugui haver originat, i en respondrÓ econ˛micament.
 7. El solĚlicitant es farÓ cÓrrec de la neteja de l'espai un cop finalitzada l'activitat, de la vigilÓncia, de l┤acolliment del p˙blic, del control d┤entrada i de la recollida del material utilitzat.
 8. No estÓ permesa la reproducciˇ total o parcial de cap vÝdeo o dvd si no es tenen els drets de projecciˇ p˙blica.
 9. En el cas de cessiˇ, caldrÓ que en tots els elements de promociˇ de l┤activitat que s┤elaborin, hi hagi de constar el logotip de la Regidoria de Cultura.
 10. Per a qualsevol activitat complementÓria que el sol•licitant desitgi realitzar durant el perÝode de cessiˇ i que no hagi estat especificada s┤haurÓ de demanar autoritzaciˇ expressa a la Regidoria de Cultura.
 11. Un cop finalitzat l┤acte s┤haurÓ de comunicar a la Regidoria de Cultura el nombre definitiu d┤assistents.
 12. L┤aforament mÓxim de la sala polivalent per un acte festiu no podrÓ superar les 150 persones i per un sopar/dinar les 125 persones.
 13. El pati del Calisay es d'˙s p˙blic dels ciutadans. Per aquest motiu no estÓ permŔs utilitzar-lo com a zona d'aparcament.
 14. Durant els actes estarÓ prohibida la venda i el consum de begudes alcoh˛liques a menors d'edat.
 15. Recordem que el Centre Cultural del Calisay Ús un espai sense fum.
Sala Polivalent del C.C.Calisay