Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
CULTURA
Bases de cessió de la sala '1 d'octubre' i pati
Per reservar aquesta sala polivalent cal omplir aquest formulari
 1. El lloguer o cessió d'aquest espai polivalent ve marcat per les ordenances fiscals municipals vigents.
 2. L'horari d'utilització d'aquest no excedirà mai els autoritzats. S'hauran d'evitar sempre  els sorolls per tal de no molestar els veïns i en cas de que hi hagi música aquesta s'haurà de parar com a molt tard a les 12 de la nit.
 3. Dissabtes, diumenges i festius, de 2 a 5 de la tarda el C.C.Calisay romandrà tancat excepte prèvia sol·licitud per part del peticionari.
 4. En cas que l´activitat generi brossa, caldrà posar-la en bosses i deixar-la a la Riera, cantonada amb el carrer de l'Església, abans de les 2 de la matinada, per tal que pugui ser retirada pel servei de recollida de deixalles.
 5. Si hi ha un càtering previst durant l'activitat, el menjar no podrà ser mai cuinat a cap dependència del Calisay. Sols podrà ser escalfat.
 6. La persona, entitat o empresa que utilitzi un espai o un equipament del Calisay es farà càrrec de qualsevol desperfecte que la seva activitat pugui haver originat, i en respondrà econòmicament.
 7. El sol·licitant es farà càrrec de la neteja de l'espai un cop finalitzada l'activitat, de la vigilància, de l´acolliment del públic, del control d´entrada i de la recollida del material utilitzat.
 8. No està permesa la reproducció total o parcial de cap vídeo o dvd si no es tenen els drets de projecció pública.
 9. En el cas de cessió, caldrà que en tots els elements de promoció de l´activitat que s´elaborin, hi hagi de constar el logotip de la Regidoria de Cultura.
 10. Per a qualsevol activitat complementària que el sol•licitant desitgi realitzar durant el període de cessió i que no hagi estat especificada s´haurà de demanar autorització expressa a la Regidoria de Cultura.
 11. Un cop finalitzat l´acte s´haurà de comunicar a la Regidoria de Cultura el nombre definitiu d´assistents.
 12. L´aforament màxim de la sala polivalent per un acte festiu no podrà superar les 150 persones i per un sopar/dinar les 125 persones.
 13. El pati del Calisay es d'ús públic dels ciutadans. Per aquest motiu no està permès utilitzar-lo com a zona d'aparcament.
 14. Durant els actes estarà prohibida la venda i el consum de begudes alcohòliques a menors d'edat.
 15. Recordem que el Centre Cultural del Calisay és un espai sense fum.
Sala Polivalent del C.C.Calisay
 
Imprimir
^