Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
CULTURA I FESTES
Bases de cessió de la sala '1 d'octubre' i pati
Per reservar aquesta sala polivalent cal omplir aquest formulari
 1. El lloguer o cessió d'aquest espai polivalent ve marcat per les ordenances fiscals municipals vigents.
 2. L'horari d'utilització d'aquest no excedirà mai els autoritzats. S'hauran d'evitar sempre  els sorolls per tal de no molestar els veïns i en cas de que hi hagi música aquesta s'haurà de parar com a molt tard a les 12 de la nit.
 3. Dissabtes, diumenges i festius, de 2 a 5 de la tarda el C.C.Calisay romandrà tancat excepte prèvia sol·licitud per part del peticionari.
 4. En cas que l´activitat generi brossa, caldrà posar-la en bosses i deixar-la a la Riera, cantonada amb el carrer de l'Església, abans de les 2 de la matinada, per tal que pugui ser retirada pel servei de recollida de deixalles.
 5. Si hi ha un càtering previst durant l'activitat, el menjar no podrà ser mai cuinat a cap dependència del Calisay. Sols podrà ser escalfat.
 6. La persona, entitat o empresa que utilitzi un espai o un equipament del Calisay es farà càrrec de qualsevol desperfecte que la seva activitat pugui haver originat, i en respondrà econòmicament.
 7. El sol·licitant es farà càrrec de la neteja de l'espai un cop finalitzada l'activitat, de la vigilància, de l´acolliment del públic, del control d´entrada i de la recollida del material utilitzat.
 8. No està permesa la reproducció total o parcial de cap vídeo o dvd si no es tenen els drets de projecció pública.
 9. En el cas de cessió, caldrà que en tots els elements de promoció de l´activitat que s´elaborin, hi hagi de constar el logotip de la Regidoria de Cultura.
 10. Per a qualsevol activitat complementària que el sol•licitant desitgi realitzar durant el període de cessió i que no hagi estat especificada s´haurà de demanar autorització expressa a la Regidoria de Cultura.
 11. Un cop finalitzat l´acte s´haurà de comunicar a la Regidoria de Cultura el nombre definitiu d´assistents.
 12. L´aforament màxim de la sala polivalent per un acte festiu no podrà superar les 150 persones i per un sopar/dinar les 125 persones.
 13. El pati del Calisay es d'ús públic dels ciutadans. Per aquest motiu no està permès utilitzar-lo com a zona d'aparcament.
 14. Durant els actes estarà prohibida la venda i el consum de begudes alcohòliques a menors d'edat.
 15. Recordem que el Centre Cultural del Calisay és un espai sense fum.
Sala Polivalent del C.C.Calisay

MESURES EXCEPCIONALS COVID-19:

L´accés al CC Calisay s´efectuarà pel pati, concretament pel barri del cantó del carrer de l´Església.

L´organitzador de l´activitat haurà de designar un responsable per la recepció dels usuaris a les sales. Aquest haurà de controlar que l´accés i sortida es faci correctament tenint en compte els següents aspectes:

 1. Haurà de controlar que la cua de persones que accedeixin al Centre mantinguin la distància de seguretat de 2 metres entre elles. 
 2. A l´entrada de la Sala de les Bótes hi haurà gel hidroalcohòlic el qual haurà de ser utilitzat per cadascun dels assistents a la reunió, encara que porti guants haurà de netejar-se les mans.
 3. S´haurà d´assegurar que tothom que accedeixi al Centre porti la mascareta posada. Qualsevol persona que no la dugui posada se li haurà de denegar l´accés.
 4. Sota cap concepte es podran bellugar les cadires del seu lloc. 
 5. L´aforament de la Sala està limitat a 150 persones.
 6. La sortida s´efectuarà puntualment a l´hora sol·licitada i s´haurà de fer esglaonadament sempre mantenint la distància de seguretat de 2 metres entre les persones.
 7. No es podran utilitzar els wc´s atès que estaran tancats.
 8. No es podrà accedir a la zona de la màquina expenedora de productes alimentaris ni de cafè.

A la convocatòria de reunió si us plau demaneu puntualitat als assistents.

El conserge estarà a la vostra disposició per tot allò que l´hagueu de necessitar a banda de tot l´exposat.

En cas de suspendre la realització de l'activitat cal avisar amb antelació.

Atentament,

Regidoria de Cultura

 
^