Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Arenys de Mar celebrarà el centenari del naixement de Salvador Espriu el proper mes de juliol amb Rierada Espriu, un gran espectacle d'aquesta companyia de teatre que esdevindrà la festa dels mots.

comediants i espriuEl diumenge 7 de juliol, a les 7 de la tarda, els Comediants ens conviden a participar d'una festa col·lectiva per celebrar el centenari del naixement de Salvador Espriu. La Rierada Espriu baixarà per la Riera d'Arenys oferint un espectacle composat per diferents moments de la vida i obra de l'escriptor Salvador Espriu. Diferents quadres escènics plens de vitalitat desfilaran Riera avall a la manera de les rues o cavalcades dels Reis Mags. Concebut com una invasió teatral, com un esclat festiu format de versos, textos, cançons, personatges, sons, imatges, olors, poemes, artefactes, gest, música i dansa.

L'elenc artístic d'aquesta festa-espectacle estarà format per professionals de les arts escèniques, estudiants del batxillerat d'arts escèniques de Canet de Mar i persones, grups, colles i col·lectius artístics i culturals de la vila d'Arenys de Mar.

Serà una festa participativa, generosa, oberta i gratuïta per a un públic de totes les edats pensat perquè la Riera esdevingui l'escenari on veïns i visitants puguin celebrar de manera multitudinària i compartida l'Any Espriu. Hi sou tots convidats!

Publicat el 23 de maig de 2013