Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES
L'equip del teatre s'ha proposat reprogramar tots aquells espectacles  que a causa de la pandèmia es van suspendre durant el 2020

Temporada Teatre PrincipalEl Teatre Principal d’Arenys de Mar obre, aquest cap de setmana vinent, una nova temporada amb una programació total de deu espectacles fins al mes de juny. Aquesta temporada preveu cinc espectacles familiars i cinc espectacles per a públic adult. No serà una temporada amb moltes novetats ja que l'equip del teatre s'ha proposat reprogramar tots aquells espectacles  que a causa de la pandèmia es van suspendre durant el 2020.

Entre les novetats programades hi ha Els Brugarols de Ramon Madaula, el diumenge 14 de febrer, i l’estrena del nou espectacle de la companyia Divinas, Moonlight Serenade també el mes de febrer, exactament el dia 28. Els mesos següents és quan podrem recuperar el poètic espectacle de teatre Calma! de Guillem Albà, el concert de Manu Guix i la dansa d’Àer amb EsDansa dirigit i interpretat per l’arenyenca Laia Santanach i tres ballarins més.

La temporada de Teatre Familiar sí que ve carregada de novetats. El primer espectacle i el que dóna el tret de sortida a aquesta temporada és Orbital l’última estrena de la Cia. Farrés Brothers. Seguirem amb la música de Samfaina de Colors i Els Cistells de la Caputxeta, també tindrem màgia de Txema Màgic que amb més de deu premis i més d’un centenar de funcions ens representará The Postman i acabrem amb titelles com Joc de Cadires de Cal Teatre i Safari, un espectacle posposat del 2020 de La Baldufa que aborda el tema del bullying.

Aquesta és la programació que podreu gaudir al Teatre Principal d’Arenys de Mar aquest semestre i que ja es poden comprar les entrades al web www.teatreprincipal.cat. I recordeu que seguim amb les restriccions de la Covid-19 amb un aforament limitat al 50%.

Publicat el 3 de febrer de 2021