Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES
Aquest cap de setmana podrem gaudir d'una nova edició d'aquesta proposta que uneix l'art floral amb diverses propostes artístiques.

Imatge Arenys de FlorsArenys tornarà a omplir-se d'espais florits aquest cap de setmana amb una nova edició d'Arenys de flors. Una proposta que enguany torna a retrobar l'art floral amb altres arts que es porten a terme de forma activa a la nostra població, com ara la música, la dansa, la fotografia i el teatre.

Aquest cap de setmana us convidem, a passejar per la vila, descobrint els espais i equipaments que s'han escollit per exposar-hi ornametntacions florals  i plantes. Amb les restriccions que encara obliga la pandèmia us animem a participar com a públic de les activitats complementàries que es faran als carrers i les places d'Arenys de Mar.

També, un any més, s'ha convidat a tots els veïns i veïnes a participar en aquest esdeveniment engalanant els carrers i decorant amb flors i plantes els balcons, les finestres, els portals i els comcerços de la vila.

Des d'aquest web podeu accedir a la informació detallada de tota la programació que ha treballat la Regidoria de amb els horaris i millors recorreguts per visitar els diferents Espais Florits, i el programa d'activitats que s'han organitzat.

Mapa espais florits:
Mapa espais

Publicat el 4 de juny de 2021