Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Torna l'Arenys de flors
Aquest cap de setmana podrem gaudir d'una nova edició d'aquesta proposta que uneix l'art floral amb diverses propostes artístiques.

Imatge Arenys de FlorsArenys tornarà a omplir-se d'espais florits aquest cap de setmana amb una nova edició d'Arenys de flors. Una proposta que enguany torna a retrobar l'art floral amb altres arts que es porten a terme de forma activa a la nostra població, com ara la música, la dansa, la fotografia i el teatre.

Aquest cap de setmana us convidem, a passejar per la vila, descobrint els espais i equipaments que s'han escollit per exposar-hi ornametntacions florals  i plantes. Amb les restriccions que encara obliga la pandèmia us animem a participar com a públic de les activitats complementàries que es faran als carrers i les places d'Arenys de Mar.

També, un any més, s'ha convidat a tots els veïns i veïnes a participar en aquest esdeveniment engalanant els carrers i decorant amb flors i plantes els balcons, les finestres, els portals i els comcerços de la vila.

Des d'aquest web podeu accedir a la informació detallada de tota la programació que ha treballat la Regidoria de amb els horaris i millors recorreguts per visitar els diferents Espais Florits, i el programa d'activitats que s'han organitzat.

Mapa espais florits:
Mapa espais

Publicat el 4 de juny de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^