Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Cartell de Sant Jordi 22Les restriccions de la pandèmia que, els darrers dos anys, han condicionat la celebració de Sant Jordi ja desapareixeran enguany i farà que la Plaça de l'Església sigui l'epicentre de la festa. Les regidories de Cultura i Festes  i la Biblioteca d'Arenys ha preparat i programat un seguit d'activitats i presentacions de llibres per aquest cap de setmana. 

Una trentena de parades de llibres i roses i d'entitats culturals i escolars de la vila faran que la jornada sigui ben viva a la Plaça de l'Església i a la Riera. Atès que enguany Sant Jordi cau en dissabte, i coincideix amb el mercat setmanal, durant  el matí les paradetes només estaran situades a la mateixa Placeta i a la tarda s'ompliran els espais de la Riera.Les presentacions de llibres previstes són:

  • 21 d'abril: A les 8 del vespre. Sala d’actes de la Biblioteca
    Presentació de l’Auca de Santa Paula Montalt
    a càrrec del rector Mn. Joan Soler
  • 22 d'abril: A les 7 de la tarda. Sala d’actes de la Biblioteca
    Presentació del llibre 19 Contes Covid 19 de Pep Quintana
    a càrrec de Sàgar Vilanova, estudiant i Sara Sancho, metgessa
  • 25 d'abril: A les 7 de la tarda. Sala d’actes de l’Ateneu Arenyenc
    Presentació del llibre 1 dia d’octubre i 2 poemes: quan l’esperança venç la por de Josep Rull
    a càrrec d’Estanis Fors

 

Tot i que no està marcada com a festiva en el calendari laboral, la festa de Sant Jordi és una de les més esperades en el programa festiu català. És el moment de passejar entre l'olor de les roses, descobrir les novetats bibliogràfiques, gaudir del so de la cobla i escoltar la llegenda de Sant Jordi...  

Les regidories de Cultura i Festes han preparat un conjunt d'activitats que podeu trobar al web de Sant Jordi. La programació preveu un seguit de  presentacions de llibres a la sala d'actes de la Biblioteca, al carrer de Bonaire.

Publicat l'11 d'abril de 2022