Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú
Botó que mostra/amaga menú lateral
SANT JORDI

Tornem a celebrar Sant Jordi!

Tot i que no està marcada com a festiva en el calendari laboral, la festa de Sant Jordi és una de les més esperades en el programa festiu català. És el moment de passejar entre l'olor de les roses, descobrir les novetats bibliogràfiques, gaudir del so de la cobla i escoltar la llegenda de Sant Jordi...  
L'any passat la vàrem celebrar tancats a casa. Però no hi vàrem renunciar. Aquest any encara que seguim amb fortes mesures sanitàries, podem tornar a celebrar-la a la Riera i en espais preparats per l'ocasió.

Hem preparat un conjunt d'activitats que podeu trobar en l´apartat “Actes de Sant Jordi”. D'aquestes ens fa especial il·lusió començar a fer presentacions de llibres al pati del Convent de les Clarisses, on esperem ben aviat poder gaudir de la nova biblioteca local.

Veureu aquí sota que ens podeu fer arribar poemes relacionats amb Sant Jordi, el llibre o la rosa, dels vostres autors preferits o escrits per vosaltres mateixos. Els anirem publicant en aquest espai. També hem obert un altre espai per penjar els vostres dibuixos relacionats amb la Festa. Esperem les vostres aportacions.

Bon Sant Jordi a tots i totes!

Fem un Sant Jordi Segur!

MANS + MASCARETA + DISTÀNCIA + VENTILACIÓ

  • Renteu-vos freqüentment les mans.
  • Reduïu els contactes socials diaris per evitar la multiplicació de possibles cadenes de transmissió.
  • Respecteu la distància física interpersonal de seguretat.
  • L'ús de la mascareta és obligatòria per a totes les persones majors de 6 anys, independentment del manteniment de la distància física interpersonal de seguretat:
    • A la via pública i en espais exteriors
    • En qualsevol espai tancat d'ús públic o obert al públic
Destaquem
 

sant jordi

I per molts anys a tots els Jordis!

I a totes les Jordines i Georgines! santa jordina

Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00
^