Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

sant roc 2022Natàlia Garriga i Annabel MorenoLa consellera de Cultura, Natàlia Garriga, tornarà a Arenys de Mar per Sant Roc. D'aquesta manera respon a la invitació que se li va cursar fa unes setmanes, des del Patronat de Sant Roc i l'Alcaldia, quan va venir a Arenys de visita oficial al Museu d'Arenys i al convent de les Clarisses, seu de la nova biblioteca. 

L'any passat va ser el president de la Generalitat, Pere Aragonès, qui va visitar Arenys per sant Roc, i va participar a la cercavila dels macips, justament quan fou reconeguda com a Festa Patrimonial d’Interès Nacional.

La consellera arribarà a Arenys al migdia, per veure i participar a la cercavila dels macips, macipes i macipets i per copsar l'ambient que va descobrir a l'exposició  “Sant Roc. Aigua. Festa. Tradició”. Natàlia Garriga va quedar sorpresa de la força de la Festa i de la joventut que la manté.

La força de la cultura

A l'edició en paper del programa de les Festes de sant Roc, que ja s'ha repartit aquesta setmana, l'alcaldessa Annabel Moreno explica aquesta visita i recull les impressions de la consellera "que va quedar gratament sorpresa de la força que té la cultura popular d’Arenys de Mar. Va conèixer moltes de les entitats que la fan viva i va poder parlar-hi de present i futur".

L'alcaldessa també destaca a la seva presentació del programa de les Festes de sant Roc "la capacitat que tenen totes les entitats de treballar conjuntament, de manera coordinada, de cedir-se espais i recursos, i de col·laborar". En aquest mateix sentit, s'ha dissenyat la portada del programa, on es confegeix un núvol de paraules de l'important nombre d'activitats que s'entrellacen, durant tot el mes d'agost, a Arenys de Mar.

El programa es pot trobar i recollir al Centre Cultural Calisay, a la Biblioteca, a l'OAC i a l'Oficina de Turisme. També s'ha repartit a forns i centres comercials. En versió digital (format PDF) es pot descarregar des d'aquest enllaç.

Programa de Sant Roc:

Fitxer Acrobat-PDF de (2.64MB)

Fitxer: ARENYS_DE_MAR___SANT_ROC_2022__Web_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 32
Mida: 2.64 MB

Publicat el 4 d'agost de 2022