Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Teatre Principal14.247 espectadors han assistit als 86 espectacles i altres actes que s'han programat durant l'any 2022 al Teatre Principal d'Arenys de Mar. L'ocupació mitjana de total d'espectacles supera el 63 %.

Unes xifres molt ben valorades per l'equip que gestiona la programació, més enllà de les dades. També destaca la bona crítica que ha rebut per part del públic el conjunt de la programació, valorada de forma positiva.

La programació pròpia durant l'any 2022 ha estat de 35 espectacles; 8 adreçats al públic familiar i els 17 restants, de teatre, música, dansa i cinema. També s'han emès 10 retransmissions d’òpera en directe, un tipus d'acte que té un públic especialitzat però molt fidel.

L'equip del teatre ha donat suport tècnic i ha acollit fins a 86 actes més, programats externament o per tercers, des d'actes institucionals a presentacions i altres produccions externes.

El Teatre Principal és un servei municipal que gestiona la SC l'Esperança i té una aportació del pressupost municipal de 107.000 euros. La nova temporada arrenca aquest mes de gener i ja es poden reservar entrades pel conjunt d'espectacles programats.

Publicat l'11 de gener de 2023