Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

La Policia Local d'Arenys informa de les afectacions del trànsit amb motiu de la Cavalcada de Reis d’aquest divendres 5 de gener. El carrer més afectat serà el d'Anselm Clavé, que tindrà un horari més ampli de tancament, entre les 10:00 i les 24:00 hores. La resta de carrers on quedarà completament prohibida la circulació i l’estacionament de vehicles entre les 17:00 i les 22:00 h seran: 

  • La Riera del Pare Fita, entre el carrer de Montalt i la rotonda de l’Olivar.
  • La Riera del Bisbe Pol, entre les rotondes de l’Olivar i de la N-II.
  • El carrer de l'Església.
  • La carretera B-511, que estarà tallada en sentit N-II a l’alçada del carrer de l'Arxipreste Rigau, on es desviarà el trànsit en sentit Lurdes, una vegada la Cavalcada hagi baixat pel lateral de la Riera (aproximadament a partir de les 18:00 hores)
  • L’accés i la sortida del Port pel soterrani de la Riera. Els conductors usuaris hauran d’accedir-hi per l’entrada des de la N-II.
  • Als carrers d’Andreu Guri, del Bisbe Català, del Rial de Sa Clavella, de les Margarides, de la Mina, de l'Hospital, de l'Església, de l'Arxipreste Rigau i de Montalt, quedaran parcialment afectats en les seves interseccions que conflueixin amb la Riera.   

L’empresa de transport públic de bus que fa la línia Arenys de Munt – Arenys de Mar, durant aquests horari realitzarà el seu trajecte per la zona industrial i anul·larà temporalment les dues parades de la Riera del Bisbe Pol.

Publicat el 2 de gener de 2024