Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Afectacions en el trànsit amb motiu de la Cavalcada dels Reis de l'Orient

La Policia Local d'Arenys informa de les afectacions del trànsit amb motiu de la Cavalcada de Reis d’aquest divendres 5 de gener. El carrer més afectat serà el d'Anselm Clavé, que tindrà un horari més ampli de tancament, entre les 10:00 i les 24:00 hores. La resta de carrers on quedarà completament prohibida la circulació i l’estacionament de vehicles entre les 17:00 i les 22:00 h seran: 

  • La Riera del Pare Fita, entre el carrer de Montalt i la rotonda de l’Olivar.
  • La Riera del Bisbe Pol, entre les rotondes de l’Olivar i de la N-II.
  • El carrer de l'Església.
  • La carretera B-511, que estarà tallada en sentit N-II a l’alçada del carrer de l'Arxipreste Rigau, on es desviarà el trànsit en sentit Lurdes, una vegada la Cavalcada hagi baixat pel lateral de la Riera (aproximadament a partir de les 18:00 hores)
  • L’accés i la sortida del Port pel soterrani de la Riera. Els conductors usuaris hauran d’accedir-hi per l’entrada des de la N-II.
  • Als carrers d’Andreu Guri, del Bisbe Català, del Rial de Sa Clavella, de les Margarides, de la Mina, de l'Hospital, de l'Església, de l'Arxipreste Rigau i de Montalt, quedaran parcialment afectats en les seves interseccions que conflueixin amb la Riera.   

L’empresa de transport públic de bus que fa la línia Arenys de Munt – Arenys de Mar, durant aquests horari realitzarà el seu trajecte per la zona industrial i anul·larà temporalment les dues parades de la Riera del Bisbe Pol.

Publicat el 2 de gener de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^