Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

El Teatre Principal ja té a punt la nova temporada setembre-desembre 2024. Hi ha previstos 14 espectacles, pensats per satisfer tots els gustos i edats les entrades dels quals es poden adquirir a través de la web del teatre. 

Entre les propostes previstes, hi ha “Dirrrty Boys” de la Cia. Las Bestias (22 de Setembre), “La Paella dels Dijous” de Cristina Clemente (6 d'octubre), “Cera: 500 hores de vol” de Carlos Gallardo (15 de novembre), “Llegat” de Daniel J. Meyer (24 de novembre) i “El Conte de Nadal” del Cor Tiamat (15 de desembre). 

Tampoc faltaran els espectacles musicals, amb “Ein Deutsches Requiem Op.45 de Johannes Brahms” (10 de novembre) i el “Concert de Nadales” amb Meritxell i Judit Neddermann (22 de desembre). 

Com és habitual, també hi haurà propostes per a tota la família com “La Gallina dels Ous d’Or” de Zum Zum Teatre (29 de setembre), “Lumière” amb Txema Muñoz (20 d'octubre), “Euphôria” amb Pentina el Gat (17 de novembre) i “Cösmix” amb el Teatre Mòbil (3 de desembre). 

A més, hi haurà les transmissions d’òpera des de la Royal Opera House de Londres amb propostes com “Les Noces de Fígaro” de Wolfgang Amadeus Mozart (10 de setembre), “Alícia al País de les Marevelles” de Joby Talbot (15 d'octubre) i el ballet de “La Ventafocs” de Sergei Prokofiev (10 de desembre).  

Per a més informació i per adquirir entrades podeu anar al web del Teatre Principal. 

Publicat el 5 d'agost de 2024