Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

Imatge Calamarenys 2021El Calamarenys, les jornades gastronòmiques dedicades al calamar d'Arenys, retorna aquest octubre amb la seva 26a edició per promoure l'activitat dels restauradors i la gastronomia arenyenca amb el calamar de potera com a principal protagonista.

Enguany amb més restaurants i una oferta gastronòmica més àmplia. També amb algunes mancances, no es farà la tradicional subhasta i també s'ajorna -per prevenció de la covid-19- la Mostra que donava el tret de sortida a les jornades.

Ja podeu consultar les activitats que realitzarem durant el mes d'octubre per les jornades gastronòmiques del Calamarenys a la web de l'Ajuntament i Turisme

A poc a poc anem tornant a la normalitat i és per això que en aquesta 26a edició comptarem amb la participació de 23 restaurants, molts d'ells de nous, amb la mostra de plats preparats, més receptes noves, originals i úniques amb calamar d´Arenys.

D'altra banda, malauradament, no podrem comptar amb la Mostra Gastronòmica per motius de la COVID-19, ni tampoc amb la subhasta del peix que se celebrava al Calisay.

Publicat el 28 de setembre de 2021