Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Octubre, temps de Calamarenys

Imatge Calamarenys 2021El Calamarenys, les jornades gastronòmiques dedicades al calamar d'Arenys, retorna aquest octubre amb la seva 26a edició per promoure l'activitat dels restauradors i la gastronomia arenyenca amb el calamar de potera com a principal protagonista.

Enguany amb més restaurants i una oferta gastronòmica més àmplia. També amb algunes mancances, no es farà la tradicional subhasta i també s'ajorna -per prevenció de la covid-19- la Mostra que donava el tret de sortida a les jornades.

Ja podeu consultar les activitats que realitzarem durant el mes d'octubre per les jornades gastronòmiques del Calamarenys a la web de l'Ajuntament i Turisme

A poc a poc anem tornant a la normalitat i és per això que en aquesta 26a edició comptarem amb la participació de 23 restaurants, molts d'ells de nous, amb la mostra de plats preparats, més receptes noves, originals i úniques amb calamar d´Arenys.

D'altra banda, malauradament, no podrem comptar amb la Mostra Gastronòmica per motius de la COVID-19, ni tampoc amb la subhasta del peix que se celebrava al Calisay.

Publicat el 28 de setembre de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^