Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

ATR

Aquesta tarda s'ha començat a repartir a les llars de la vila una nova edició del butlletí d'informació municipal 'A Tocar Ratlla' (ATR). Aquesta publicació municipal en paper inclou diversos articles d’informació de l’acció municipal (Biblioteca, pressupostos participatius…) i  dedica un espai central amb el programa complet d'activitats de les festes de Nadal. També dedica unes pàgines a un especial de resum de l’actuació municipal durant la pandèmia de la Covid-19.   

El número 104 de l’ATR estava previst d’imprimir el mes d’abril de 2020 però la seva edició es va aturar arran de la declaració de la pandèmia. L’Ajuntament va suspendre també el butlletí mensual d’Activitats i altres edicions de paper. Per compensar aquesta situació es van impulsar nous canals digitals de difusió, com la nova APP municipal, la creació d’un canal de Telegram i un ús més intens dels perfils de totes les xarxes socials (Facebook, Youtube, Twitter i Instagram). 

Aquesta edició de l’ATR inclou un editorial de l'alcaldessa Annabel Moreno i la secció TRIBUNA POLÍTICA d’opinió dels grups municipals. En aquesta ocasió es destaca i recorda el traspàs i l’homenatge recent de Xavier Martínez Munné i l’entrada dels nous regidors aquests darrers mesos.

La publicació fa un ús intens dels codis QR per complementar les seves informacions amb elements audiovisuals de l'àmbit turístic o per accedir als diversos reportatges que es van fer arran del seguiment del niu de tortuga babaua a la platja d'Arenys. 

Podeu descarregar la versió digital de l'ATR en format PDF (des d'aquí)

El Programa de Nadal també el podeu trobar de forma detallada al web de Nadal  i  el podeu consultar en qualsevol moment des de l'AGENDA a l'app ArenysAPProp

Publicat el 9 de desembre de 2021