Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
A TOCAR RATLLA

A Tocar Ratlla

Consulteu aquí tots els butlletins publicats.

El butlletí d'informació municipal arriba periòdicament a les cases arenyenques amb les notícies que va generant el consistori amb la seva activitat del dia a dia. La prioritat d'aquest Govern són les persones i per aquesta raó es fa una aposta per un A Tocar Ratlla renovat, que oferixi més continguts, un mitjà de comunicació àgil, com, de fet, ha de ser tot el que fa referència a l'Ajuntament: fàcil, planer i accessible. Aquesta publicació està concebuda com una eina de servei públic que ha de contribuir a fer més transparent l'activitat institucional de l'administració més pròxima a la gent d'Arenys.

El butlletí, així com totes les publicacions municipals i aquest mateix web, s'edita sota la llicència de Creative Commons, que substitueix el tradicional copyright i dóna llibertat als lectors de reproduir i fer difusió dels continguts de la revista, sempre que se'n citi l'autoria i no es faci servir amb finalitats comercials. Formar part del projecte de Creative Commons és una aposta del Govern municipal, que entén que té ple sentit tenint en compte que es tracta de publicacions que es paguen amb diner públic.

Arenys Activitats

Una altra publicació municipal és l'agenda Arenys Activitats, que en forma de desplegable inclou les activitats de tot tipus que es duen a terme a Arenys de Mar durant tot el mes. Es reparteix mensualment als equipaments municipals i als quioscos i fleques del municipi. Són els mateixos organitzadors qui les inclouen en l'agenda del web municipal.

Dades de l'àmbit


Periodicitat del butlletí: bimensual
Periodicitat de l'agenda: mensual
Difusió: 8.000 exemplars.
Coordinació i redacció del butlletí: Servei de Comunicació).
Correu electrònic: premsa@arenysdemar.cat
telèfon: 93 795 99 02

Hi ha un newsletter ATR-Digital que s'envia periòdicament.
Cal que us hi doneu d'alta per rebre'l.

Destaquem
 
^