Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú
Sant Jordi 2020>Bases concurs microrelats Sant Jordi 2020
Botó que mostra/amaga menú lateral
SANT JORDI 2020
Bases concurs microrelats Sant Jordi 2020
  • 🌹🏰🐉 CONCURS DE SANT JORDI DE MICRORELATS “QUI VA MATAR EL CORONAVIRUS?” 🐉🏰🌹

    1. L´objecte d´aquestes bases és establir les condicions de participació i concessió de premis del concurs de microrelats “Qui va matar el coronavirus?” a la vila d´Arenys de Mar amb l´objectiu de promoure la creativitat literària i fomentar la difusió del gènere del microrelat, així com dinamitzar la festivitat de Sant Jordi a Arenys de Mar en un any de confinament a causa de la crisi sanitària COVID19. 🌈
    2. Coordinen aquesta iniciativa la Comissió Organitzadora Sant Jordi 2020 i la Biblioteca P. Fidel Fita d´Arenys de Mar 📚.  El concurs es desenvoluparà fins al dia 23 d´abril 📆. Els participants poden enviar al concurs tants microrelats com considerin oportú. Hi haurà tres categories participants:
      A: Estudiants fins a 6è de Primària.
      B: Estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius.
      C. Majors de 18 anys.
    3. El microrelat ha de ser original i inèdit 🎉 (és a dir, que no hagi guanyat cap premi ni hagi estat publicat ni difós en qualsevol mitjà amb anterioritat), escrit en català, i ❌ que no excedeixi dels 1.200 caràcters amb espais i títol inclosos. Ha d´incloure obligatòriament un títol. ✅
    4. La temàtica, estil i gènere literari escollit serà lliure, però el contingut ha de fer referència, en algun moment a la pregunta: ➡️ "Qui va matar el coronavirus?" i a la crisi sanitària en què ens trobem. Les paraules “Arenys”🏠, “Sant Jordi” 🏰👸🏿🤴🏼🐑🐉🌹📖 i “virus”🦠 hi han d´aparèixer obligatòriament.
    5. Per participar en el concurs cal 📥 enviar el microrelat 📝 a través del formulari que trobareu al web de Sant Jordi a Arenys de Mar. Us animem a penjar a les vostres xarxes socials la vostra creació, amb les etiquetes #SantJordiArenys i #MicroRelatsArenys.
    6. Tots els textos rebuts es podran veure en obert al web de Sant Jordi a Arenys de Mar i se´n promocionarà la lectura per mitjans telemàtics a les xarxes socials. A partir del 23 d´abril a les 23.59h no s´acceptaran més originals i serà a partir d´aquest moment que el jurat començarà la deliberació, que farà pública diumenge 26 d´abril de 2020.
    7. El jurat estarà format per dues persones d´Arenys de Mar vinculades al món editorial i literari, un representant de cadascuna de les AMPA d´Arenys de Mar i una persona en representació de la Biblioteca P. Fidel Fita d´Arenys de Mar. El jurat es reserva el dret de deixar desert el premi si ho considera oportú.
    8. S´atorgaran els següents premis: 🏆
      ✳️ CATEGORIA A:
      ➡️ Premi Relat guanyador: Lot de productes adquirits als comerços arenyencs per import de 100 euros.
      ➡️ PREMI ESPECIAL ESCOLA: Lot de productes adquirits als comerços arenyencs per valor de 50 euros per al centre al qual pertanyi la persona guanyadora.
      ✳️ CATEGORIA B:
      ➡️ Premi Relat guanyador: Lot de productes adquirits als comerços arenyencs per import de 100 euros.
      ➡️ PREMI ESPECIAL ESCOLA: Lot de productes adquirits als comerços arenyencs per valor de 50 euros al centre al qual pertanyi la persona guanyadora.
      ✳️ CATEGORIA C:
      ➡️ Premi Relat guanyador: Lot de productes adquirits als comerços arenyencs per import de 200 euros.
    9. La Comissió Organitzadora es reserva el dret de resoldre els casos no previstos en aquestes bases. La participació en el concurs pressuposa l´acceptació d´aquestes bases i de la resolució inapel·lable del jurat

    #EnsEnSortirem 🌈

 
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir

sant jordi

I per molts anys a tots els Jordis!

I a totes les Jordines i Georgines! santa jordina

 

#SantJordiArenys #ConcursBalconsArenys #ConcursTeatreArenys #MicroRelatsArenys

Ajuntament d'Arenys de Mar
Riera del Bisbe Pol, 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00

^