Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
DOCUMENTS
Avís Legal
1. El present avís legal regula l´ús, accés i navegació del web www.arenysdemar.cat, sota el domini de l'AJUNTAMENT D'ARENYS DE MAR, amb domicili a la Riera del Bisbe Pol, 8, 08350 ARENYS DE MAR, amb dades registrals CIF P-0800600I (Registre d´Ens Locals de la Generalitat de Catalunya) (en endavant l'AJUNTAMENT).

2. Aquestes són les condicions generals que regulen l'accés, navegació i ús del espai web sota el domini www.arenysdemar.cat així com les responsabilitats derivades de la utilització dels seus continguts (entesos aquests com els textos, gràfics, dibuixos, dissenys, codis, software, fotografies, so, bases de dades i imatges, així com qualsevol altra creació protegida per les lleis nacionals i els tractats internacionals sobre propietat intel·lectual i industrial).

S'entendrà que l'accés o la sola utilització de www.arenysdemar.cat per part de la persona usuària implica la seva adhesió a les condicions generals que en aquest Avís Legal es publiquen. En conseqüència, la persona usuària ha de llegir atentament aquestes condicions generals.

S'entendrà com a usuària la persona que accedeixi, navegui, utilitzi o participi en els serveis i activitats, gratuïtes o oneroses, desenvolupades a www.arenysdemar.cat.

L'usuari podrà visitar lliurement el lloc web llevat d'aquelles àrees reservades a cadascun dels ciutadans, on per accedir-hi és necessari l´ús d´un identificador personal i contrasenya.

3. CONDICIONS D´ACCÉS I D'ÚS DE LA PÀGINA WEB

3.1. Veracitat de la informació

Tota la informació que conté aquest web és la vigent en la data de la darrera actualització. 

L'AJUNTAMENT es reserva el dret de modificar-la en qualsevol moment i, en aquest cas, entrarà en vigor en el moment en què es publiqui.

3.2. Política de privacitat i Protecció de Dades

L'AJUNTAMENT compleix íntegrament amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal i de serveis de la societat de la informació.

L'AJUNTAMENT ha adoptat les mesures tècniques necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit, segons la natura de les dades de caràcter personal tractades i les circumstàncies del tractament de les mateixes, amb la finalitat d'evitar l'alteració o la pèrdua de les dades subministrades així com el tractament i l'accés no autoritzat.

Quan es demanin dades de caràcter personal mitjançant aquest lloc web, s'informa a l'usuari que el destinatari de la informació serà L'AJUNTAMENT, i que aquest no emmagatzemarà els correus rebuts en cap fitxer, sinó que únicament les traspassarà al departament que correspongui per tal de tramitar la gestió sol·licitada. Tanmateix, el titular de les dades podrà exercir en tot cas i davant d'aquest organisme, els dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament que la legislació vigent en matèria de protecció de dades li confereix.

Aquest web no utilitza cookies invasives.

3.3. Informació sobre Protecció de Dades personals.

Privadesa i Protecció de Dades: L'Ajuntament d'Arenys de Mar l'informa que totes les dades rebudes a través de formularis electrònics i/o mitjançant correu electrònic seran tractades amb estricta confidencialitat d'acord amb la Política de Privadesa i de Seguretat de l'Ajuntament d'Arenys de Mar així com amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (RGPD). La finalitat del tractament d'aquestes dades és la de donar resposta a les comunicacions rebudes i, si escau, mantenir les relacions contractuals corresponents. La base legal és el seu consentiment i/o el desenvolupament de mesures precontractuals o contractuals.

Per exercir els drets d'accés, supressió, rectificació, oposició, portabilitat o limitació, i per a qualsevol aclariment, pot contactar amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a oac@arenysdemar.cat. Pot contactar amb el delegat de Protecció de Dades al correu electrònic: dpd.ajarenysdemar@diba.cat. En tot cas, els interessats tenen el dret de presentar una reclamació davant l'autoritat de Protecció de Dades corresponent. Les dades personals proporcionades es conservaran pel període legal o contractualment previst o mentre es mantingui el seu consentiment. No es farà cessió de les dades recollides, excepte obligació legal. Preguem que comuniqui de forma immediata a oac@arenysdemar.cat qualsevol canvi o modificació que es produeixi amb relació a les dades que ens ha proporcionat, amb la finalitat que aquestes responguin amb veracitat a la seva situació personal en tot moment.

3.4. Propietat Intel·lectual i Industrial

El lloc web www.arenysdemar.cat, les seccions que la formen i la informació continguda, que inclou textos, documents, fotografies, dibuixos, representacions gràfiques, bases de dades, programes, i d'altres signes distintius, excepte les fotografies i dissenys que tinguin autor o autores explícitament citats, s'edita sota la llicència de Creative Commons, que substitueix el tradicional copyright i dóna llibertat a les persones usuàries de reproduir i fer difusió dels continguts, sempre que se'n citi l'autoria i no es faci servir amb finalitats comercials. 

Creative Commons

3.5. Responsabilitats

L'AJUNTAMENT no garanteix l'accés continuat, ni la visualització correcta, la descàrrega dels elements i la informació que contenen les seccions del lloc web, que es poden veure dificultades i/o interrompudes per factors o circumstàncies fora del seu control.

L'AJUNTAMENT no es fa responsable de la informació ni de la resta dels continguts integrats en els espais o pàgines web de tercers accessibles des de la pàgina web de l'AJUNTAMENT mitjançant enllaços, hipervincles o links.

L'AJUNTAMENT queda eximit de qualsevol mena de responsabilitat per danys i perjudicis de qualsevol natura que puguin derivar-se de l'accés, la captació i l'ús per part de tercers de les informacions i/o publicitat continguda en aquest lloc web o de les opinions manifestades pels usuaris en el mateix.

És responsabilitat únicament de l'usuari la confidencialitat i el bon ús de l'identificador personal i de la contrasenya per accedir als serveis i continguts d'aquest espai web. Per tant, l'AJUNTAMENT no es fa responsable de l'ús indegut o fraudulent de l'identificador personal i/o contrasenya assignada a cada usuari, ni per ell mateix ni per tercers.

4.- CONDICIONS D'ACCÉS I D'ÚS DE LES XARXES SOCIALS

Per a la bona comunicació a través dels perfils i comptes oficials de l'Ajuntament d'Arenys de Mar a les xarxes socials s’estableixen unes normes mínimes de participació, de manera que es pugui dur a terme una conversa respectuosa, tolerant i fructífera amb la ciutadania. 

4.1 Els espais municipals a les xarxes socials.

L'Ajuntament d'Arenys disposa de diversos espais que manté i actualitza a diverses plataformes de xarxes socials. Aquests espais s'actualitzen amb criteris diferents de periodicitat i tenen com a referència els continguts que hi ha publicats a aquest web municipal.  

L'Ajuntament d'Arenys de Mar només es responsabilitza dels continguts que emet a través dels seus canals. 

Alguns serveis municipals també disposen de canals propis, amb una activitat regular o temporal, per difondre les seves activitats. 

Aquests espais tambe se cenyeixen i es regulen amb les normes bàsiques de participació i les persones que administren els diversos perfils i espais poden actuar d'acord als criteris establerts. 

4.2. Normes bàsiques de participació als perfils municipals a les xarxes socials 

Alguns d'aquests espais a les xarxes socials permeten la participació a través de comentaris.

Tothom hi pot fer comentaris si compleixen aquests requisits:

  • Són pertinents, és a dir, no s’allunyen del tema tractat.
  • Mantenen el respecte i no ofenen ni atempten contra la dignitat d’altres persones.
  • No contenen dades de caràcter personal.
  • No tenen com a objectiu enganyar, desorientar o estafar la ciutadania.
  • No violen cap llei de drets d’autoria i propietat intel·lectual.
  • No és contingut promocional o brossa (spam).

Els comentaris que no compleixin aquests requisits no seran publicats o es poden esborrar i els usuaris podran ser bloquejats.

 
Imprimir
^