Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú
Sant Jordi 2020>🌹🏰🐉 CONCURS DE SANT JORDI DE GUARNIMENT DE BALCONS I FINESTRES 🐉🏰🌹
Botó que mostra/amaga menú lateral
SANT JORDI 2020
🌹🏰🐉 CONCURS DE SANT JORDI DE GUARNIMENT DE BALCONS I FINESTRES 🐉🏰🌹
    1. L'objecte d'aquestes bases és establir les condicions de participació i concessió de premis del concurs de Sant Jordi de guarniment balcons i finestres a la vila d'Arenys de Mar. Amb aquesta acció, la Comissió Organitzadora Sant Jordi 2020 i l'Ajuntament d'Arenys de Mar volen promoure i incentivar que els arenyencs i arenyenques engalanin la vila aquest Sant Jordi, marcat per la crisi sanitària i el confinament. 🌈
    2. Podran participar-hi tots els vilatans i vilatanes d'Arenys de Mar que decorin els seus balcons i finestres de cara al carrer amb creacions que versin sobre la festivitat de Sant Jordi 🏰🤴🏼👸🏾🐑🐉🌹📖✒️. Es valorarà especialment que estiguin creades amb material reciclat ♻️, ja que ens trobem en període de confinament i només està permès sortir a comprar productes de primera necessitat. #JoEmQuedoACasa
    3. Els balcons, finestres i façanes han d'estar engalanats com a molt tard el dia 23 d´abril 📆, tot i que la Comissió Organitzadora anima tothom a fer-ho durant els dies previs i deixar-ho en els dies posteriors a Sant Jordi, en la mesura del possible. L'ornamentació ha de ser visible des de l'exterior i ha d'estar perfectament fixada.
    4. Per participar en el concurs cal 📥 enviar una fotografia 📷 del balcó, finestra o façana a través del formulari que trobareu al web de Sant Jordi a Arenys de Mar, que estarà actiu a partir del dia 14 d'abril. Us animem a penjar a les vostres xarxes socials la fotografia amb les etiquetes #SantJordiArenys i #ConcursBalconsArenys. Totes les fotografies que participin en el concurs es reproduiran al web de Sant Jordi 2020 a Arenys de Mar.
    5. El jurat estarà format per tres representants del teixit empresarial i social d'Arenys de Mar relacionats amb les creacions artístiques i ornamentals i dos representants de l'Ajuntament d´Arenys de Mar, un de l'àrea de Cultura i un altre de l'àrea de Medi Ambient.
    6. De cada balcó o façana presentats, que compleixin les presents bases, se'n puntuarà l'originalitat, la dificultat en l'elaboració/preparació i la utilització de materials reciclats o que s'entengui que no hagi estat necessari sortir de casa per aconseguir-los. Els dos primers aspectes es valoraran de l´1 al 3, sent 1 la puntuació més baixa i 3 la més alta. Quant als materials utilitzats, es valorarà de l'1 al 5, essent 1 la puntuació més baixa i 5 la més alta. Cada balcó o façana pot obtenir un màxim d'11 punts. El jurat serà qui emetrà els vots, de forma individual, entre els dies 23 i el 25 d'abril. En finalitzar les votacions, se sumaran els punts de cada fotografia per obtenir la puntuació total. En cas d´empat en la puntuació total, la Comissió Organitzadora haurà de deliberar per decidir la proposta guanyadora, que es donarà a conèixer el diumenge 26 d'abril.
    7. S'atorgaran els següents premis:🏆
      1r PREMI: Lot de productes adquirits als comerços arenyencs per import de 150 euros.
      2n PREMI: Lot de productes adquirits als comerços arenyencs per import de 75 euros.
      ACCÈSSIT MEDI AMBIENT: Lot de productes “Reduïm, reutilitzem, reciclem” adquirits als comerços arenyencs per valor de 75 euros.
    8. La Comissió Organitzadora es reserva el dret de resoldre els casos no previstos en aquestes bases. La participació en el concurs pressuposa l´acceptació d´aquestes bases i de la resolució inapel·lable del jurat.

    #EnsEnSortirem 🌈

 
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir

sant jordi

I per molts anys a tots els Jordis!

I a totes les Jordines i Georgines! santa jordina

 

#SantJordiArenys #ConcursBalconsArenys #ConcursTeatreArenys #MicroRelatsArenys

Ajuntament d'Arenys de Mar
Riera del Bisbe Pol, 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00

^