Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú
Sant Jordi 2020>🌹🏰🐉 CONCURS “SANT JORDI PUJA A L´ESCENARI”🐉🏰🌹
Botó que mostra/amaga menú lateral
SANT JORDI 2020
🌹🏰🐉 CONCURS “SANT JORDI PUJA A L´ESCENARI”🐉🏰🌹
  • 1 La Comissió Organitzadora de Sant Jordi, juntament amb la Regidoria de Cultura de l´Ajuntament d´Arenys de Mar, posa en marxa el concurs: “Sant Jordi puja a l´escenari” amb l´objectiu d´apropar la cultura de les arts escèniques 🎬🎭🎪 als vilatans i vilatanes d´Arenys de Mar i fomentar i donar suport a la creació local en aquest àmbit. Així, dona a conèixer aquestes bases per establir les condicions de participació i concessió de premis. 

    2 El concurs es desenvoluparà fins al dia 23 d´abril. Els participants poden enviar al concurs tants vídeos com considerin oportú. S´estableixen tres categories participants: 

    A: Creació col·laborativa/familiar:
    A1   Infantil
    Formaran part d´aquesta categoria aquelles creacions que hagin estat confeccionades exclusivament per infants fins a 6è de Primària.
    A2:  Familiar
    Formaran part d´aquesta categoria aquelles creacions en les quals participin dues persones o més, una de les quals no pugui ser inclosa en la categoria Infantil.
    B. Creació individual/monòleg: 
    Formaran part d´aquesta categoria aquelles creacions artístiques en què aparegui una sola veu i personatge durant tota la gravació, independentment de la seva edat.

    3 La creació ha de ser d´una representació 🎬 gravada amb el mòbil en horitzontal sobre la llegenda de Sant Jordi. El guió ha de ser original i inèdit i la gravació no pot excedir els dos minuts de duració.

    4 L´estil i gènere escènic escollit serà lliure (teatre clàssic, modern, conceptual, dansa, circ, etc.) però ha de versar sobre la llegenda de Sant Jordi🏰🐉🐑🤴🏿👸🏼🌹. Pot referir-se només a una part de la llegenda i també s´acceptaran versions lliures i alternatives a la història tradicional. 

    5 Per participar en el concurs cal 📥 enviar l´arxiu de la gravació a través del formulari que trobareu al web de Sant Jordi a Arenys de Mar. Us animem a penjar a les vostres xarxes socials la vostra creació, amb les etiquetes #SantJordiArenys i #ConcursTeatreArenys. 

    6 Tots els videos 📽️ rebuts es podran veure en obert al web de Sant Jordi i se´n promocionarà la visualització per mitjans telemàtics a les xarxes socials. A partir del 23 d´abril a les 23.59h no s´acceptaran més originals i serà a partir d´aquest moment que el jurat començarà la deliberació, que farà pública diumenge 26 d´abril de 2020. 

    7 El jurat que seleccionarà les creacions guanyadores de cada convocatòria estarà format per cinc persones d´Arenys de Mar vinculades a les arts escèniques: Tres persones vinculades al teatre, una a la dansa i la directora de l'Escola de Música Carles G. Vidella. També en formarà part el regidor de Cultura, amb veu però sense vot.

    8 S´atorgaran els següents premis:🏆

    ✳️ A1 Premi a la millor creació infantil: 
    Lot de productes adquirits als comerços arenyencs per import de 100 euros. 
    ✳️ A2 Premi a la millor creació familiar: 
    Lot de productes adquirits als comerços arenyencs per import de 100 euros. 
    ✳️ B Premi al millor monòleg: 
    Lot de productes adquirits als comerços arenyencs per import de 100 euros. 

    9 La Comissió Organitzadora es reserva el dret de resoldre els casos no previstos en aquestes bases. La participació en el concurs pressuposa l´acceptació d´aquestes bases i de la resolució inapel·lable del jurat. 

    Arenys de Mar, abril de 2020 
    #EnsEnSortirem  🌈 

 
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir

sant jordi

I per molts anys a tots els Jordis!

I a totes les Jordines i Georgines! santa jordina

 

#SantJordiArenys #ConcursBalconsArenys #ConcursTeatreArenys #MicroRelatsArenys

Ajuntament d'Arenys de Mar
Riera del Bisbe Pol, 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00

^