Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú
Botó que mostra/amaga menú lateral
CONCURS DE MICRORELATS: QUI VA MATAR EL CORONAVIRUS?
La historia pot canviar
  • De: 
    Lorena M.N
  • Hi havia una vegada, en un poble que es deia Arenys de Mar. Al poble hi havia una cova on vivia un drac, quan va sortir a buscar menjar, sense saber-ho es va menjar una flor que portava un virus. Va passejar per Arenys de Mar, i els va infectar sense voler. Quan va adonar-se va decidir canviar-se de poble i va anar a viure a la Xina. Ja que, a Arenys de Mar ningú el volia, tothom deia que el drac era ferotge, perquè va infectar al poble. Va anar a la muntanya i va trobar un lloc per viure, quan va sortir a buscar menjar es va adonar que a la Xina no hi havia quasi vegetació. Finalment va decidir tornar a casa seva. En arribar a la cova va veure un nen, que es deia Martí. El poble Arenys de Mar, i el drac des de la seva cova va veure que els nens estaven bé gràcies als metges. Els nens van decidir que anirien a veure la cova del drac. Tots els nens del poble d'Arenys de Mar, els pares van estar tristos. Perquè els nens i nenes arribaven molt tard, en Martí va dir a la seva mare que volia jugar amb el drac. Però la seva mare va dir que no, ja que el drac era ferotge. En Martí va decidir que aniria a dir-li a tots els seus amics, el drac es va quedar sol. Però, en arribar van veure un cavaller a la cova del drac. Quan el poble va arribar, van veure que el drac estava mort. Van trucar a la policia i els hi van explicar que el cavaller havia matat al drac. Quan van arribar a la cova van veure una rosa, no s'avien que fer amb la rosa. En Martí va suggerir porta-la a l'hospital, perquè l'analitzessin. Llavors, tothom no estava d'acord. En Martí en veure que no feien cas, després d'una setmana, van decidir portar-la al cementeri. La van enterrar, el Martí i els seus amics, van tornar a casa a sopar. I un dels amics del Martí va tossí, la mare va avisar al metge. Van anar tots els amics a esperar-ho a la sala d'espera.

    El drac estava viu, el cavaller va fer una trampa. El poble en assabentar-se van agrair al drac, perquè va trobar la vacuna. Llavors es van adonar que el drac no era ferotge i ajudava a la gent. El poble, es va poder curar gràcies a la vacuna trobada pel drac. El drac encara tenia el virus, va anar a fer una visita a  Sant Jordi , llavor el va encomanar. El cavaller va agafar el virus i com havia sigut dolent amb el poble, no li van dir l'antídot de la vacuna. A la nit va decidir que aniria al metge, però estava tancat. Quan va tornar a casa, va rentar-se les mans. Va anar a fer un volt per Arenys, per veure com estaven els nens. Es va sentir trist en veure que tothom estava bé i ell no es podia curar. El Martí en veure'l tant trist va decidir trucar al metge per ajudar-ho, perquè encara que el cavaller havia sigut dolent, el Martí era bon nen.
    Hi ha moltes formes d'explicar la història de Sant Jordi, però la cosa important és que sempre hi ha l'ofrena d'amor o d'amistat, sigui amb una rosa o com en aquest cas amb una vacuna. Llavors  qui va matar al coronavirus? El drac.

  • Categoria A (Estudiants fins a 6è de Primària)
 
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir

sant jordi

I per molts anys a tots els Jordis!

I a totes les Jordines i Georgines! santa jordina

 

#SantJordiArenys #ConcursBalconsArenys #ConcursTeatreArenys #MicroRelatsArenys

Ajuntament d'Arenys de Mar
Riera del Bisbe Pol, 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00

^